reklama
 
ohodnotit

Bohémové

Rent

Rok:
2005
Délka:
130 minut
Premiéra v ČR:
6.4.2006
„Skupina newyorských bohémů bojuje s životem, láskou, uměním a AIDS.“

Celkové hodnocení filmu Bohémové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.11.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.3.2017
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2013
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.8.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.12.2010
jemimah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2010
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2011
kacenec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2011
Isabella116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.9.2008
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2007
Annette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2008
gigos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.11.2014
Abeles
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2013
melody
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih142778minih142778Hamernická povídačka (1975) [TV inscenace] 
Hamernická povídačka n
minih53685minih53685Zakázané ovoce (2009) 
Kielletty hedelmä n
minih46815minih46815Dva a půl chlapa (2003) [TV seriál] 
Two and a Half Men n
minih97278minih97278Kanadská soda (2010) [TV pořad] 
LOL n
minih9053minih9053I.Q. (1994) 
I.Q. n
minih19190minih19190Smrtelné zlo 2 (1987) 
Evil Dead II. n
minih69913minih69913Smrtící orchidej (2011) 
Colombiana n
minih64469minih64469Route Irish (2010) 
Route Irish n
minih57695minih57695Černý Laponec (2003) 
Svidd neger n
minih5784minih5784Ďáblův dech (1993) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 % (20)
6   - curil
4   - Kuvik
1   - mat.ilda
6   - Snura
8   - Faye
7   - satyr
10 - cerfik
6   - stanko
8   - peter22
4   - MysteryIll
7   - rosta12
9   - jemimah
6   - menderly
10 - kacenec
7   - Isabella11
8   - ib777
8   - Annette
10 - gigos
8   - Abeles
9   - melody

TV Program

ČT1 - Doktor z vejminku (1982) [TV s...

10:15 - 11:00

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemná Brazílie - Divoký pant...

09:55 - 10:45

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:40 - 10:55

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

10 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152331
Osobností: 636479
Fotografií: 578339
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139806

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.288/0.249