reklama
 
ohodnotit

Bohatství slečny Kronkiové [TV film]

Rok:
1997
Délka:
89 minut
„Adaptace komedie Johna Patricka Opalu má každý rád.“

Celkové hodnocení filmu Bohatství slečny Kronkiové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.7.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.7.2015
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12794minih12794Moje levá noha (1989) 
My Left Foot n
minih48720minih48720Noc plná lží (1968) 
Pre istine n
minih24486minih24486Veliká příležitost (1949) 
Veliká příležitost n
minih52015minih52015Vánoční příběh (2002) [TV film] 
It's a Very Merry Muppet Christmas Movie n
minih60983minih60983Mateřské galeje (2009) 
Motherhood n
minih41112minih41112Jak vyléčit ježibabu (1997) [TV inscenace] 
Jak vyléčit ježibabu n
minih38519minih38519Tichý muž (2003) [TV film] 
Tichý muž n
minih5431minih5431Čas sluhů (1989) 
Čas sluhů n
minih16333minih16333Polská krev (1934) 
Polská krev n
minih38466minih38466Nevyjasněná úmrtí - František Husák – Já se tam vrátím (2001) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 % (9)
8   - argenson
6   - curil
7   - hvezdyn
5   - Agostino
6   - Serpentina
5   - melakara
6   - satyr
3   - ponorka.ba
6   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273895
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Miami Vice (2006)

PROCESOR!

Miami Vice
Ve stanoveném žánru   klasika, která u mě nijak   výrazně nevybočuje, ale ani   nezklamala. Infiltrace poldů   do podsvětí s drogami,   rychlý více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.287/0.247