Jeden svět
ohodnotit

Bobule

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
27.3.2008
„Letní komedie o vině, víně, vinici a dvou podvodníčcích na útěku.“

Komentáře k filmu Bobule

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 56
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.9.2012
Film podle názvu, není nic   povzbudivý ale co se v něm   skrývá kvalitního humoru a   dobrého vínečka. A je to   podiv, že tam nehraje Bolek   Polívka, který odpuzuje   diváky svým hulvátstvím a   šanci dostala mladá generace   s K.Hádkem a Voříškovou a   téměř neznámý   L.Langmajer. Film byl velice   hezký a těším se na   dvojku...
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2014
No, na Moravě se mluví   kapánek jinak, tím to   pěkně zkopali, ale zase   uznávám, že se moravština   naučit v podstatě nedá. I   když, hm, angličtina jo? No,   k filmu. Je to vlastně soubor   drobných příhod, spojených   příběhem a to vcelku   ucházejícím. Má to něco   do sebe. Najde se tu ovšem i   dost nesmyslů, ale vzal je   čert. K pobavení dost dobrý   film. 4120715 8532/8705
Erkul
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.9.2011
Hodně z toho kouká snaha   udělat dobrej film. Místy se   i povedl, ale jako celek z   toho vylezl zase takový ten   průměrný snímek na jedno   kouknutí a dost. Bohužel v   české produkci jsou takové   filmy skoro všechny, a to i   ty, které byly některými   kritiky označeny za možné   nominanty na Oscara.
řepešínský
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2009
milá, příjemná a   oddechová komedie z   moravských vinic s názvem   bobule se přes velmi   těžkopádný a možná i   zbytečný rozjezd může   pyšnit hned několika   bravurně vypointovanými   sekvencemi (tisícíhlavé   hejno špačků, rozmluvy   pražských policistů s   moravskými domorodci či   michalicovy výstupy s   hláškou typu opilý řidič   - veselý vrah), které jistě   zůstanou ve zlaté studnici   domácího filmu. bobule je   nečekaným oživením ve   světě současných   filmových komedií a může   být slibným autorským   příslibem do budoucnosti s   možným návratem zlaté   české filmové komedie.   vypuštěním příliš   popisného úvodu ze   zlodejíčkovského života   pražských floutků a   závěrečné resumé s   nedořešenou otázkou kolem   uvěznění jen jednoho z nich   by mohla bobule stanout na   nejšším stupni. film má   atmosféru, děj, spád,   rytmus, divák cítí vůni,   barvu i chuť bařinova díla   a proto lze snímek bobule   zařadit mezi nejlepší díla   světové kinematografie.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2009
Celý film jsem bojovala s   chutí dát si dvě decky   Frankovky nebo Veltlína. Je   to pohodové letní dílko a   je nutné ho tak brát, pak si   to užijete. Krásné záběry   Pálavy a příjemná hudba s   ústřední písní, mladí   herci odvedli co se od nich   očekávalo, pohoda.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2008
Film Bobule zcela správně   spadá do kategorie komedie.   Nezařadil bych ji mezi   komedie, jenž obsahují   primitivní a kanální humor,   ale též bych ji nemohl   zahrnout mezi ty, ve kterých   hledáte humor   intelektuální. Film je to   lidový a myslím si, že bude   i divácký. Naleznete v něm   vše co ke komedii patří –   vtipné situace a vtipné   hlášky. Trochu to s těmi   hláškami pokulhává, neb   mnohé z nich nejsou původní   a známe je ze života, jako   např. „Opilý řidič,   veselý vrah!“.
Film   je krásným příspěvkem k   moravsko – pražským   vztahům. Tentokrát ti   inteligenčně na výši jsou   Moraváci. Přiznejme si,   copak to někdy bylo jinak?   :-)
Hlavními hrdiny   jsou dva mladící – Honza a   Jirka. Ti se v Praze živí   více než pochybným   způsobem. Pracují v duu.   Jeden balí holky a druhý se   mezitím snaží prodat jejich   byt. Peníze jim k živobytí   nevystačují a aby to nebylo   málo, už je jim na stopě   dvojice kriminalistů. Ve   filmu je tato dvojice   kriminalistů vykreslená jako   neschopná a komická dvojka.   Policajti to v komediálním   filmu asi nikdy nebudou mít   dobré. Honza se dopouští   celé řady dalších levot,   včetně falšování   dokumentů Parlamentu ČR.
Honza pochází z Moravy.   Ještě když byl malý   přišel o oba rodiče. Staral   se o něj dědeček (ve filmu   jej hraje Lubomír Lipský).   Rodina vlastní vinohrad a   Honza čas od času za ním   zajíždí. Život v Praze si   oblíbil na Moravě by žít   nechtěl.
A právě do   těchto končin ústřední   dvojice prchne. Honza zajistí   dědečkovi a svému   bratránkovi cestu do   Argentiny a útočiště před   policajty je mu celé k   dispozici.
Nechtěl   bych tady převypravovat celý   děj komedie. Většinou je   složena z různých situací   – opilství za volantem,   dobré jídlo, lidová   zábava, láska, partnerské   konflikty, hospodská rvačka,   kradení vína apod.
Oceňuji i práci kamery a   výběr záběrů na krásnou   moravskou krajinu   prošpikovanou vinicemi.   Záběry do přírody jsou   čisté a příjemné pro   divákovo oko.
Můžu   jen doufat, že komedie Bobule   nepadne mezi průměr. Byla by   to pro ni křivda.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Bobule
Vždy když komentuju český   film zdůrazňuji moji   antipatii k českým filmům.   Nevím co jsem od tohohle   snímku očekávala, ale   přesto že se českým   kravinám snažím vyhnout   tohle jsem shlédla hlavně   kvůli obsazení Kryštofa   Hádka. A bohužel byla jsem   zklamaná..ostatně jak jinak.   Další film o ničem na   2Bobule se rozhodně koukat   nebudu, pokračování filmu o   ničem:D
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.6.2008
Konečně dobrej film
I když mám k českým   filmům dost velkou averzi, na   Bobule jsem se přece jen   nechal zlákat. A vyplatilo   se. Konečně pořádný   český film, bez zbytečného   pesimismu (viz poslední díla   jako Medvídek, Pusinky,   Gympl...) a se spousty nového   humoru. Líbili se mi i   skvělé herecké výkony, od   známých herců až k těm   téměř novým. Ze současné   české scény je to asi   nejlepší film.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Celkem povedená a   nenáročná komedie u které   se člověk narozdíl od   jiných komedií zasměje a   pobaví. Dobře vybraní herci   + vtipy a scénky fungují a   člověk by hned nasál tu   atmosféru vína a   dobrodružství.
pataamat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.3.2009
bobule sú fakt podarený film   o dvoch hajzlíkoch ,ktorý sa   idú skovať pred políciou k   rodine jedného z nich ,lenže   tomu sa tam zapáči
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2008
Tak velmi očekávaný filmík   mě ani nenadchl ale ani   nezklamal. Je to ze života,   až na pár chudých míst,   kde nevíte co čekat , co   bude dál...tak to došlo   skvěle. A policajti se jako   vždy ukázali .... :-)
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2009
Bobule je pěkný   komediální film o víně a   jižní Moravě po každém   shlédnutí mě pobaví čím   dál více proto mě tento   fakt donutil zvýšit   hodnocení , protože se na   film pěkně kouká a zazní   celkem hodně vtipných   hlášek jsem moc zvědav zda   stejně zafunguje i   pokračovaní 2Bobule.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2013
Příjemná komedie s dobrým   hereckým obsazením,některé   scény velmi   vydařené,policejní kontrola   a následný výbuch burčáku   byla skvělá.
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2009
DOBRÝ NÁPAD STÁLE SE   POTVRZUJE V ČESKÉ PRODUKCI  
ŽE UMÍME   FILMY TEN TO FILM TO POTVRDIL   HERECKÉ VÝKONY JSOU VELMI   SLUŠNÉ A ZARUČÍ DOBROU   ZÁBAVU
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.11.2008
Velice příjemná a pohodová   podívaná na kterou se   pěkně kouká a rychle   uteče. Je dobře, že česká   kinematografie má ještě   pořád co nabídnout. Je sice   pravda, že je na filmu vidět   jasná inspirace Scottovým   Dobrým ročníkem ale to   vůbec nevadí jelikož film   vůbec nenudí a má   příjemné herecké obsazení   kde velice mile překvapil   jinak otravný Kryštof   Hádek. Jen je škoda, že   některé vtipné situace byly   až moc prvoplánované a   některé i trochu zbytečné.   Pokud však divák čeká   nenáročnou zábavu film se   mu odvděčí vrchovatě.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.9.2013
Zase filmu a jejímu   pokračování byla dělána   velká sláva v recenzích a   tisku, ale komedie o dvou   podvodnících a výrobě   burčáku mne natolik   neoslovila, abych se na ní   musel podívat opakovaně nebo   dokonce několikrát.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.3.2012
Zpočátku zhusta nevyzrálý   a dál už jen vyšťaveně   trapný pokus o český Dobrý   ročník. Když pominu laciné   podstrkování přírodních   scenérií až pod nos a   naprostou ignoranci krajových   nářečí i zvyků, stále   ještě zbývá herecké   panoptikum v čele s   nesympatickým a profesně   nedopečeným Hádkem,   bezkrevnou Voříškovou a   otřesným Langmajerem.   Naivní, nevtipné a   brakovité.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet CZK   5miliónov║Tržby   Celosvetovo $2,369,238║   Prídu mi na jedno kopyto   tieto České filmy, dohromady   nedokážu nič ponúknuť,   dej je chatrný, zaujímavých   momentiek minimum, snaha o   umeleckú stránka prevažne   vyznie do prázdna, herecké   obsadenie nevýrazné až na   sympatickú Terezu   Voríškovú ale tu to ostáva   pri len pri tých sympatiách,   o hereckej stránke radšej   pomlčať. A zábavných   momentiek na komédiu úplné   málo na to aby to dostalo   označenie komédia. Pre mňa   len ďalší zbytočný film.   /25%/
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2008
MOOOOC příjemnej filmek,   nádherně jsem se u něj   pobavil. Dobrých pohodových   českých filmů je pramálo a   tenhle k nim určitě patří!   :-) Tereza Voříšková je   echt gold! :-)
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Bobule
Skvělá česká komedie, jež   obsahuje několik zajímavých   hlášek a pravý český   humor, kterého se mi v   novodobých českých filmech   dostává velmi málo. Film   nabídl jednoduchý, přesto   ale dosti působivý děj o   sympatickém podvodníčkovi   Honzovi, který se před   zákonem schová na Moravě u   svého dědy. Divákovi se   naskytne přímo nádherný   pohled na Moravské vinice a   vinné sklípky, kde víno a   burčák tečou proudem.   Moravští obyvatelé byli   také parádní, jen mi k nim   nesedělo moravské   nářečí, které tvůrci   použili (jde vidět, že to   točili Pražáci).
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.3.2009
Sice Dobrý ročník to ani   zdaleka není, ale jako   příjemná letní oddechovka   to přeci jen funguje. Chce to   jen přečkat první   čtvrthodinku filmu, která se   vůbec nepovedla, ale pak   přeci jen dostanete slinu na   nějakou tu dvojku červeného   či bílého (nebo aspoň   burčáku). Nejméně na   polovině hodnotících   hvězdiček však má zásluhu   Tereza Voříšková.
Nasudr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2010
Celkom príjemné osvieženie   v novodobom českom filme. Nie   je to síce špička z čias   Buriána, Marvana, či   Menšíka, ale dobrý   oddychový film na ktorý sa   dá pozerať.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Takovej pohodovej českej   filmek, kde se nic extra   neděje, všechno krásně   pomaloučku plyne, semtam se   možná výborně pobavíte -   já se nejvíc zasmál   skvjelim policajtům.Dýchne   na vás příjemná letní   atmosféra a možná též   dostanete chuť na   vínečko:-D.Navíc kvůli   krásný Terezce Voříškový   bych skousnul i mnohem   slabší film.Opravdu se na   ní pěkně kouká:-D
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2010
Očekávání dělají hodně.   Protože v případě Bobule   nebyla u mě nijak závratná,   výsledný pocit je docela   příjemný. Komedie, která   netlačí na pilu, je u nás   pořád dost vzácný zjev.   Navíc jsem se krátce před   jejím shlédnutím na   Pálavě vyskytoval, takže za   ty krásné scenérie body   nahoru. Za prkenného   Langmajera naopak dolů. Milé   překvapení, které   nerozpálí, ale docela   zahřeje.
decepticon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2012
Miestami asi viac priblble nez   treba ale aj tak pohodova   komedia na ktoru sa da pozret   aj viackrat.

+Terezkine bobule :)

/x2011/
/12.7.12/
Pardal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.12.2008
No nic moc, pražáci si zase   jednou udělali film o   moravácích, to se ve filmu   řeší asi nejvíce... Jinak   děj celkem nulovej a   nesnesitelně převídatelnej,   hlavní hrdina je   zlodějíček a to mě taky   celkem štvalo, protože to   vůbec nikdo neřešil a   všichni žili šťastně až   do smrti....
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2008
Obrovská vykrádačka   Scottova Dobrého ročníku,   přičemž – a teď pozor   – se zde loupí skutečně   ve velkém, od hlavních   myšlenek a kamerových   nájezdů přes flashbacky až   téměř po celé scény. Na   škodu to však vůbec není,   jelikož režisér je natolik   schopný, že od bohapustého   kopírování se posunul   takřka až k vlastní   jedinečné atmosférické   zábavě, které sice k   dokonalosti dost schází,   avšak díky půvabné, vínem   provoněné jižní Moravě,   sympatickému Kryštofovi,   krásné Tereze, příjemné   hudbě a několika opravdu   zábavným průpovídkám a   momentům filmu leccos   odpustíte (možná i   Pražáky v titulních rolích   ;-)).
stanko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.10.2009
Velice příjemný film   natočený v krásném   moravském prostředí při   shlédnutí tohoto filmu jsem   se nenudil.Tereza je   nádherná ženská už se   těším na dvojku.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Dlouho jsem se takhle   nepobavil u české komedie,   ale Bobule to zvládly.   Jediné co mi trochu vadilo   byl herecký výkon mladého   Langmajera.
Rocky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.10.2009
Příjemná komedie k   sobotnímu večeru, žádná   složitá zápletka, dá se i   říct že film v podstatě   skoro o ničem, ale pěkně se   na něj dívalo. Film má   solidní herecké obsazení,   chci říct že herci byli   sympatičtí, Kryštof Hádek,   Václav Postránecký, ale   hlavně Tereza Voříšková,   na tu bylo obvzláště   pěkné podívání, jen co je   pravda. Prostředí kde se   film odehrával bylo též   pěkné a určitě až bude   možnost, podívám se i na   dvojku, jestli je opravdu tak   hrozná, jak píše recenze.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.10.2010

Příjemná oddechovka,   pohoda. Lehká komedie s   dobrým hereckým obsazením,   téměř klasická zápletka   posazená do nádherné   Moravy.
Georgie2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Jako bývalí   "Pepíci" zakotvení   na jižní Moravě (a znalí   mentality Pražáků i   Moraváků) jsme si s   manželem tenhle film   obzvlášť vychutnali. Dobrý   ročník měl sice lepší   herce, vtipy, kameru, kulisy   atd., ale pro Bobuli mluví to   kouzlo domova...A hlášky   jako "voni vobrali vobě   řady!" nemají chybu ;-)
Kmotr95
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.11.2008
Celkem dobrý film, ale   žádný trhák to není.
Dobrá věc ve filmu...co   se mě líbila je jak ukazuje   na moraváky a   pražáky...sám to znám   když dojede na moravu   pražák..to člověk hned   pozná
ValaMalDoran
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2008
Pro mě to byl pěkný   zážitek z filmu. Hrála tam   spousta mých oblíbených   herců a tak mi bylo jedno,   kde se to odehrává. A kromě   toho, mám ráda víno, takže   se mi to líbilo i po této   stránce. Zkrátka trochu   komedie, trochu drama, ale   jinak pohodový film na   večerní promítání.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Nenásilná , pohodová ,   vtipná a lehce romanticky   laděná podívaná z   prostředí moravských vinic   s příjemným obsazením   hlavních rolí a s   neutuchajícím rýpaním do   řad naší policie. ;-)
GeorgeB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2015
Bařino, Bařino, Bařino,
Mě si tím filmem dostal.   Líbí se mi jeho atmosféra   (pohoda), líbí se mi jeho   spád, líbí se mi   zfilmování Kohoutova podvodu   s letenkami a dotažení s   "ptačími"   jmény.
Já tomu   dávám spoustu hvězdiček a   jsem rád že nejseš   podepsán pod dvojkou (2), ta   už tak dobrá nebyla.
Ve spoustě lidí   vyvolávají Bobule chuť na   vínečko,
já osobně   bych s dovolením dal raději   jeden hermelínovej   chlebíček. A jednu hvězdu   za výběr Langmajera a   Hádka. Věřil jsem jim to a   Drahouškovi Lipskými taky.   Díky
sakro
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2010
velmi příjemná, nefalšovaná sranda
Co napsat? Nic moc jsem od   toho nečekal, v podstatě   jsem šel na   "blbost", a tvůrci   mi předložili   "blbost". Já to   myslím bez urážky, v tom   dobrém slova smyslu. Po celou   dobu jsem se skvěle bavil, co   se týká hlášek, je jich na   český film značný   nadprůměr a některé už se   mezi lidmi stávají klasikou.   Umění určitě nikdo   nečekal a ono tam také,   chválabohu, nebylo. Ale o to   lepší oddechovka, kterou už   jsem si párkrát doma   zopakoval, když na mě šel   splín. Pomáhá to, a to o   lecčems svědčí. Jen snad   škoda, že pražská filmová   parta mezi sebe nepustila pár   echt moraváků, kteří by   jim poradili, jak se u nich   mluví a jaké jsou ty pravé   a typické zvyklosti. Snad   příště. Jinak vřele   doporučuji.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2009
Film mě moc bavil. Je pravda,   že děj je celkem o ničem,   ale celkově to na mě   působilo neuvěřitelně   pohodově, proto ta desítka   :) Jinak musim říct, že   byli skvěle vybraný herci a   ty policajti - ty vážně   nemaj chybu :D Určitě   dororučuju všem, je to fakt   móc pohodovej filmík. Jo a   úplně nejvíc se mě   líbilo, jak si Honza hrál na   Moraváka a prej: "Tož   ba," no z toho sem fakt   nemohla :D
Honey0105
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Konečně jsem si udělala   čas na zhlédnutí tohohle   filmu o kterém se v mém   okolí docela často   diskutuje.
Musím se   přiznat, že už od začátku   jsem tolik nesledovala a u   scén u kterých se ostatní   smějou, jsem neměla potřebu   se smát. Hezký je pohled na   život na vinice a také se mi   líbili postavy dvou   policajtů a jejich   "příběh".
Nejsympatičtější role   byla dědečka. Dále jsem   viděla poměrně ráda   Voříškovou, která se mi   ale v pohádce s Mádlem   líbila přeci jen o něco   víc.
Nebudu to asi ani   moc rozvádět, protože   nevím o čem bych psala. Film   mi přišel trochu obyčejný.   Určitě tam je skvělý   nápad s těma realitama, ale   musel by být trochu lépe   rozpracovaný, aby to zaujalo   naplno.
Některé   momenty slušené a pohodové.   Vlastně celkově můžu   říct, že je to taková   oddechová podívaná, ale   člověk od toho nesmí nic   moc očekávat. Já jsem   čekala trochu něco   lepšího. Přeci jen to není   úplně na odpis, ale nějaký   můj obdiv si snímek   nezískal.
Navíc jsem   slyšela, že pokračování   tohoto filmu je ještě o   krapet horší. Proto si   myslím, že mi postačí   vidět pouze první díl (ale   uvidím časem   samozřejmě).
Moje   hodnocení je přeci jen   (vzhledem ke komentáři)   trochu víc pozitivnější.   Mám ale ráda české filmy a   na kraviny jsem zvyklá, tak   jsem se s tím prostě   dokázala vyrovnat. Stejně si   ale nemohu odpustit ten pocit,   že to mohlo být lepší.
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
....Skvělá práce!   Vynikající film!! Tento   snímek mám moc rád !   perfektní   prostředí,výborní herci a   jejich výkony!! Usměvavá   letní komedie. :)
kopac
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.11.2008
Jediná věc, co se mi filmu   líbila je, že ukazoval   pražáky jací opravdu   jsou... jinak naprostých 80   minut nudy...
Paparazzi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Milá, veskrze česká   (moravská) komedie   podpořená moravskými   panoramaty a příjemným   výkonem mladých herců. Tu a   tam, když na mě padne splín   ze všech těch katastrof a   humusu dnů všedních a   každodenních si toto dílko   pouštím - v kombinaci s   dvojčičkou nějakého   lahodného moravského   perfektní relaxace.
suil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.12.2009
U filmu jsem se vůbec   nebavila, pocházím z   vinařské rodiny a takhle   upjaté slavnosti, kde   samozřejmě nechybí nějaká   ta rvačka se vidí opravdu   jen ve filmu...Chyběl mi tu   náboj a i příběh byl dost   strohý.
kcobain
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2009
Tenhle film je těžký   hodnotit, v podstatě je o   ničem, jde jen o ty vtipé   scénky a situace, ty s   policajtama se mě líbily   obzvlášť :), konečně vím   na co má každej svou   plácačku :D. Jinak na   odreagování po celodenní   práci je suprovej, nad   ničím nepřemýšlet a bavit   se...
aribary
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2009
Tak tohle je snad první   apolitický na hlubokomyslnou   myšlenku kdesi ukrytou si   nehrající a vztahy   neřešící porevoluční   film,na který se dá   dívat.Hlášky jsou   dobré,herecké výkony taky   ,jen mi chvilkami vadila ta   turisticko-propagační   kamera, ale jinak supr...Že   by konečně blýskání na   lepší časy.....Všem   zúčastněným děkuji už   jsem nad naší   kinematografií lámal   hůl.Jen víc a houšť.....
Pitrisek20
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2008
Po delší době zase dobrý   český film na který se dá   dívat až do konce.Nechybí v   něm láska,troška   napětí,humor,dobří herci a   hlavně...víno
zruz
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.10.2009
blbost, pardon MEGAFILM
Takhle moraváci nemluví:   vožralé ridič, veselé   vrah!!!
Caiiiczech
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.8.2012
Dvacet procent za   připomenutí krásných míst   z Pálavy... Ale jinak nuda,   nuda, šeď, šeď... Plytké,   trapné, ubohé :(
Anamorph
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Ano, je to pěkné, člověk   se hned těší na léto (asi   pojedu na dovolenou na jih).   Ale nemůžu odpustit slovo   "VIĎ", které   několikrát vypadlo z hub   postav Moravanů.
Šolc
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Muj názor
O 100% lepší než první   díl velice více směšných   scén které jsem si pouštěl   několikrát takže   doporučuju ! všem
pincekk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.10.2009
krásný český   film,misrovské herecké   umění u kterého si   báječně   odpočinete,zasmějete se a   zjistíte,že české filmy   jsou dobré a čisté jako to   vínečko
honza.dlask
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Tento film je báječná   komedie na odpočinek a   pobavení
se.Hodně   slušně obsazené a klasický   český humor se v tomto   snímku nezapře .
WrongDawe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2008
Pecka?!
Myslim,ze tento film bude   patrit do ceske spicky tohoto   roku..nebot ma slusne   obsazeni,zabery z Moravy jsou   nadherne a mimo nich ocekavam   hodne slusne vytvarne   zpracovani...dale kdyz se   rekne Barina,mnozi si stale   vybavi popularni   reklamu:"Bobika",tak   ze by mohl byt i celkem   vtipny!!
vendaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.3.2008
Překvapivě dobrý   film...Trošku líný   začátek, ale potom se film   rozjede, má dobrou pointu,   hercké obsazení, trochu   humoru a hlavně lásku ;)
Adamos
Hodnocení:
Přidáno: 29.12.2007
Trailer
posílám link na finální   verzi traileru na film Bobule   - jednu v DVD kvalitě a jednu   menší, k případnému   stažení a zveřejnění.


http://www.avidmovie.cz/cz   ech/clientlogin.php

uživtel: bobule
heslo: bob
mirage.cz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.1.2009
trapnost , ubohost a   zbytečnost.. to jsou asi tři   slova kterýma by jsem   vyjádřil mé pocity z   tohoto rádoby filmu. Těch   80 minut nudy o které jsem   byl sledováním tohoto díla   okraden vzal čert, co mě   však více zaráží je , jak   jsou tady z filmu všichni   nadšní a jak málo dnes   divákovi stačí....
přiznávám se, že jsem   jako moravský patriot   poněkud neobjektivní, ale   asi si nekdy až půjdu s   kamarády do sklepa vezmu s   sebou kameramana a pak vám   ukážu co je to komedie...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih57054minih57054Chlapec, který spatřil vlkodlaka (1973) 
The Boy Who Cried Werewolf n
minih65918minih65918Duhová hora (1994) [TV inscenace] 
Duhová hora n
minih47411minih47411Drákulův sluha (1985) 
Fracchia contro Dracula n
minih22467minih22467Vězeňské blues (1977) 
Outlaw Blues n
minih53495minih53495Mykolko - hop! (1984) [TV inscenace] 
n
minih24492minih24492Zítra se bude tančit všude (1952) 
n
minih137779minih137779Strašidla (2016) 
Strašidla n
minih40819minih40819Osm statečných (2006) 
Eight Below n
minih12589minih12589Místo v houfu (1964) 
n
minih36281minih36281Loupežnická pohádka (1980) [TV inscenace] 
Loupežnická pohádka n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

3Bobule (2019)

 3Bobule (2019)
3Bobule n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Martin Kopp

(pokračování)

2Bobule (2009)

 2Bobule (2009)
2Bobule n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Vlad Lanné

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dick Whittington (1993) [TV in...

12:30 - 13:45

47 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Déšť známý i neznámý

12:50 - 13:45

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

57 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:25 - 13:25

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190368
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10