reklama
 
ohodnotit

Bludička

Další název:
Mŕtva šanca
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1977
„Sonda do života československé emigrace na půdorysu kriminálního příběhu.“

Celkové hodnocení filmu Bludička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.7.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.10.2010
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.12.2010
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
dnes ve 15:19
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7537minih7537Fanfan (1993) 
Fanfan n
minih51548minih51548Magical Mystery Tour (1967) [TV film] 
Magical Mystery Tour n
minih48945minih48945Muž, který miloval ženy (1977) 
Homme qui aimait les femmes, Ľ n
minih85505minih85505Po stopách Marsupilamiho (2012) 
Sur la piste du Marsupilami n
minih48235minih48235Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (2001) [TV seriál] 
Law & Order: Criminal Intent n
minih32723minih32723Pán převleků (2002) 
The Master of Disguise n
minih44348minih44348Nádherná země (1959) 
The Wonderful Country n
minih65310minih65310Život nikdy nekončí (2009) 
L'homme de chevet n
minih40895minih40895Inferno (1999) 
Inferno n
minih45314minih45314Dostaveníčko v Košicích (1979) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
6   - curil
2   - Snura
4   - satyr
4   - Tonykla
10 - dederon
6   - rosta12
4   - Pauleto
7   - tvo
7   - jirkadedek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147952
Osobností: 626659
Fotografií: 562501
Plakátů: 266819
Obsahů a biografií: 135796

Poslední komentáře

Jen Bůh odpouští (2012)

Jen Bůh odpouští
Nejprve jsem si vůbec nebyla   jistá, jestlise mi film   líbil, ale to je jedno -   důležitější je, že   zapůsobil a zanechal dojem.   Děj je v více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
To jako vážně, tohle   stvořili v překorektním   Holywůdu? Tak to docela   koukám, i když jména v   pozadí za touhle bláznivinou   mě vlastně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Anděl na horách (1955)

Anděl na horách
Anděl na lyžích bez   aktivní referentky, opět s   Vyhlídkou, který je obohacen   Máničkou a na Gustava nemá   čas. Ten ale šmíruje   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Doživotní chyba (2014) [TV epizo...

Doživotní chyba
Důvěřivé babičky, které   vždy naletěly povídačkám,   pustily falešného plynaře,   který je okradl a některé i   poslal na věčnost. Jeden z   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Láska na inzerát (2005)

Odechový film

Láska na inzerát
Povedený film, který   nabízí oddech a legraci,   není snadné se seznámit s   tím pravým (pravou), a to v   téhle komedii zažívá   krásná žena více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.36/0.312