reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Blíženci

Soseiji; Gemini

Země:
Rok:
1999
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
31.8.2000
„Dva bratři a jedna žena. Oni se k smrti nenávidí, ona je oba vášnivě miluje. Brilantní art-horor kultovního japonského režiséra Shinya Tsukamota.“

Celkové hodnocení filmu Blíženci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.2.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2011
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.10.2010
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2007
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2009
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2007
mmartina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26488minih26488Lola běží o život (1998) 
Lola rennt n
minih33346minih33346Vzorec pro vraždu (2002) 
Murder by Numbers n
minih14688minih14688Obyčejní lidé (1980) 
Ordinary People n
minih41276minih41276Cesta upírů: Van Helsing vs. Dracula (2005) 
Way of the Vampire n
minih30984minih30984Výlet (2002) 
Výlet n
minih2381minih238136. komnata Shaolinu (1978) 
Shao Lin san shi liu fang n
minih2723minih2723Akta X 7: Tunguzská záhada (1997) [Video] 
The X Files : File 7 - Tunguska n
minih2760minih2760Albino Alligator (1996) 
Albino Alligator n
minih40352minih40352Bloom (2003) 
Bloom n
minih4258minih4258Bláznivá mise 2 (1983) 
Cuej-ťia pchaj-tang ta-sien šen-tchung n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 %
4   - Kuvik
7   - vojtam
5   - Pardal
5   - satyr
8   - Klapka
7   - rosta12
8   - ASPHALT
6   - strougy
6   - mmartina

TV Program

ČT1 - Cestománie

16:45 - 17:15

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.203/0.183