Duben
ohodnotit

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd

Další název:
Blbý a ešte blbší: Ako Harry stretol Lloyda (SK)
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
28.8.2003
„Jsou mladí, jsou srandovní, ale v palici mají temno…“

Komentáře k filmu Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
red.mann
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.5.2019
Hodně vulgární a úchylný   prequel. Sem tam se podařil   nějaký vtip, ale jako celek   se to nepovedlo. Ještě, že   to mělo jen 82 minut.
mikee007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.3.2018
Kromě
velké podoby obou hlavních   představitelů s jejich   předlohami, nenajdete v tomto   snímku absolutně nic   pozitivního.
Jalový   příběh s totální absencí   byť jen náznaku humoru.
Ten kdo se pustil do   tohoto dobrodružství, musel   mít velké ego, velkou odvahu   a možná i lehce   sebevražedné sklony.
Film se nepovedl a   pochybuji, že by producenti   svůj tým za takto odvedenou   práci pochválili...
FuriousG
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2014
líbilo
Já nevím. Asi jsem divnej,   ale mě se to líbilo víc,   než jednička. Ty kluci   vypadali víc, jako dementi.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.10.2013
No, mně to legrační   nepřišlo. Oba nesympaťáci   mi spíše lezli na nervy. Ale   pár dobrých chvilek tam   bylo. 20130929nest
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2013
Skvělý film překonal se a   to tak že se moc překonal   jednou z nejvtipějších   scény bylo jak Loyd vyrazil   ze školy na autobus nebo jak   Harry a Loyda pověsili místo   vlajky.Bylo to opravdu hodně   vtipné a nejlepší byl   profilový obrázek kde je   ukázán vývoj člověka a   před němi jsou Loyd a Harry
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.9.2013
Je to hovadina ,ale u pár   scén jsem se parádně   zasmál,třeba posraná celá   koupelna a nadávající   majitel ta byla super.Pár   scén super jinak spíše   trapárna.
Naki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.1.2013
No už jsem viděl i horší   bullshit. Pokus to nebyl   špatný, ale určitá   originalita tomu chybí.   Možná kdyby se ubralo na   extrémním Los Stupidos, tak   by to klidně dopadnout lépe   mohlo, ale je to brané jako   začátky Harryho a Lloyda   takže chápu, že se   vyskytují scény, které nám   hlava nebere... Každopádně   to beru jako scénáristický   omyl, který neměl vzniknout.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Slusne pokracovani jedne z   mych nejoblibenejsich komedii.   i kdyz pokracovani, je to   vlastne uplny pocatek Harry a   Lloyd jsou na stredni a teprve   se seznami. zalozi zvlastni   tridu pro exoty :-) a nakonec   zbavi skolu zlotrileho   reditele
lucymat
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.10.2011
Tak tento snímek vysloveně   uráží svůj žánr. Já ho   řadím do trapnokomedie, od   kterého je lepší se držet   dál. Pokud tvůrci   nedokáží kromě fekálního   "humoru" vymyslet   něco vtipnějšího, měli by   se s filmovým průmyslem   rozloučit nadobro.
mildaaxe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.5.2011
Vzhledem k mému názoru na   jedničku, jsem od druhého   dílu, natočeného po devíti   letech nečekal že by mohl   dosáhnout alespoň úrovně   svého předchůdce. Možná   nechat točit Farrellye a   neměnit obsazení třeba by   to byl podobnej průměr. To   se ale bohužel nestalo.   Tenhle prequel je totiž ze   střední školy…Což   zavání typicky průměrnou   teen komedií. Což je i není   pravda. Prostředí je celkem   očekávané a ničím   nezajímavé. Zápletka je   neuvěřitelně pitomá, leč   přeci jenom trochu   originální (i když v tomhle   případě to ani nelze   považovat za klad) a nejde tu   jenom o typické téma teen   komedií, totižzasunutí (i   když i takových snah se   samozřejmě dočkáme). Co   však nejvíce tuhle věc   vyřazuje z uniformity   podobných žánrovek je   právě dvojice ústředních   „hrdinů“. Uvozovky jsou   zcela určitě namístě,   protože Harry a Llyod jsou   všechno jen ne typičtí   puberťáci. Oni jsou   retardovaní. A to opravdu   silně. Vzhledem k věku   hlavních postav se sice   neopakují provařené fórky   z jedničky, jenže ty, co   jsou zde obsaženy, jsou na   tak nízké úrovni, že je   nemá ani smysl zmiňovat. Ani   asi nepřekvapí, že v tomhle   braku účinkuje i věčný   „Jimův táta“ Eugene   Levy, jež si v podobných   béčkových komediích docela   libuje (či spíše o jinou   práci nezavadí) tady ale   není po delší době ani   vůbec vtipný. Jako ostatně   asi nic v tomhle snímku. S   jednou čestnou výjimkou,   kterou je v mých očích   jakýsi postarší hipík,   prodávající v obchodě.   Jeho výstupy (a povedený   dabing) mě opravdu skvěle   pobavily. A nepovedené scény   taky nebyly vůbec špatné.   Hudba taky fajn a jízda v   nákupním košíku mě též   docela pobavila (obdobnou   zkušenost mám totiž též   za sebou, i když to se mnou   nedopadlo moc dobře:-)Jediný   další drobný klad pak jsou   hlavní představitelé. Ne   tedy, že by dosahovali už   tak sporných kvalit jejich   starších předchůdců, ale   čistě z hlediska jejich   zjevu, který na Farrelyovic   dílko viditelně odkazuje.   Jinak je to jenom sled   trapných eskapád, které   nefungují ani jako celek ani   samostatně. Děkuju tvůrcům   alespoň za nepřetaženou   stopáž.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Dobrá komedie, která   navazuje, přesněji řečeno   odehrává se časově před,   prvním filmem. Najde se tu   několik parádních   humorných situací a   zajímavých hlášek.   Vždycky jsem přemyšlel nad   tím, kdo je vlastně tím   blbějším a v tomhle filmu   mi dal Harry jasnou odpověď.   Za vše svědčí scéna s   čokoládou zasviněnou   koupelnou, to bylo, Harry,   prostě dokonalé. Prvnímu   filmu se to ale nevyrovná a   to zejména díky hercům.
siky25
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Oproti jedničce je tento film   opravdu o ničem. Opravdu jsem   se snad ani jednou nezasmál -   možná trošku pousmál, ale   jinak mi to přijde spíše   jako studenský film, než   jako super vtipná komedie...
Out-Of-Way
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.3.2010
absolutní p<|>ovina
Možná se mýlím, ale   komedie by měla být vtipná.   Nejhorší na tomto filmu   ovšem je, že mi nepřipadal   ani trapný. Je to totálně   absolutní p<|>ovina.   Primitivní humor na úrovni   někoho, kdo má IQ minus 200.   Je mnoho komedií, které se   snaží být za každou cenu   vtipné, ale tady se nikdo o   nic nesnaží. Proto zde není   ani nic trapného a úplně   celou dobu jsem měl kamenný   ksicht. I když jedna snaha tu   asi byla, ještě natočit   něco, aby se dalo vydělat na   úspěchu Blbý a blbější.   Jsem moc rád, že kromě   času mne tento naprosto   úchylný film nestál vůbec   nic.
Jistě, nikdo mne   nenutil, abych se na to   díval. Chtěl jsem ale   vědět, jestli je to   skutečně tak příšerné.   Horší film jsem zatím   neviděl.
Jim Carrey a   Jeff Daniels, to byli ti   správní blbové, kteří mne   moc pobavili a rád se zase na   ně podívám.
jet20
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Naprostá debilita, humor v   podaní těch hercu pusobí   až neuvěřitelně   trapně,film se snaží být   lepší než jeho předchudce   ale to se mu ani zdaleka   nevede,zatim co u prvniho   dílu sem se bavil u druhýho   jsem trpěl,v pulce filmu sem   se musel přestat dívat nebo   bych snad chcípnul,blbost   všech blbostí.
lidri10
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Blbý a ještě blbější:   Jak Harry potkal Loyda je jen   směšnou náhražkou navázat   na první podání! Takže za   mě palec dolu
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2009
Po pravdě jednička je   pecka to to pokračováni   mně vůbec nechytlo hodně   slabé nemastné chybí   tomu ta správná chvilka pro   humor
pataamat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.3.2009
pokračovanie veľmi zaostáva   za svojim predchodcom ako po   hereckej stránke tak aj čo   sa týka gegov sú omnoho   slabšie
lilinkamirovska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2009
moje srdcová záležitost,i   kdyby tam nějaké chyby   byli,tak vlastně   nejsou.Obsazení herců je   bezchybné, interiéry   kouzelné a kostýmy   dokonalé.
Rocky4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Tak jednou se to zkouknou dá,   ale žádná sláva to teda   není. Občas si říkám že   jsem někdy k jiným filmům,   těm horším co nepatří do   TOP hodně kritický. A jsou   přitom možná lepší než   toto dílo. Tady mně pár   momentů pobavilo, někdy to   je trapas. Viděl jsem to   před 4 roky. Tak tady dávám   5 z 10. Ale třeba takový   Rocky 5 který nepatří   bohužel k tomu nejlepšímu,   je určo lepší než tento   film a ohodnotil jsem ho 4 z   10. Možná to bylo   namlsaností předchozích   dílů které jsou super a   tento mně tak trošku   zklamal.
Ancient
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Tak to je hodně velká   tragédie. Nesmál sem se   tuším zhruba...ééé...ani   jednou.Strašný zážitek.Ale   našlo by se pár horších   filmů.
romando
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Na tomto filme som sa na   rozdiel od predchadzajucej   časti až tak nepobavil. Je   tam zopár dobrých scén, ale   celkovo to bola pre mna dost   nuda.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Film s Jimem Carryem a Jeffem   Danielsem byl mnohem   komičtější. Nové tváře   hlavních hrdinů, prostě   film nic moc.
Tristan_
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2007
Dobrá americká komedie,   první díl byl ovšem   lepší.
Hlavně mně   dostávali ty jeho vymlácený   zumy a huba od uchu k uchu :-D
basi
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Na pokračování Blbý a   blbější jsem byl   zvědavý.Původní film mám   moc rád a viděl jsem ho   nesčetněkrát.Dost jsem   pochyboval, že neznámí   mladí herci překonají, nebo   se alespoň vyrovnají   fantastickému Carreymu s   Danielsem. Moje pochybnosti se   naplnily.Nesympatičtí herci,   blbé a někdy ještě   blbější vtipy, které mě   nerozesmály.Škoda, že   filmaři nevytěžily z   dobrého nápadu trochu víc.
AlCapone
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Už né tak ftipné,jako byl   první díl (Blbý a   blbější)...
teko
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2006
Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Bláznivá komedie, ve které   se dozvíte, co předcházelo   filmu Blbý a blbější.   Lloyd Christmas a Harry Dunne   se seznámili hned první   školní den. Bok po boku od   té doby čelí nástrahám   školního systému a života   vůbec. Brzy se však budou   muset postavit většímu   nepříteli, než jakým je   jim vzdělání. Ředitel   školy Collins a jeho   přítelkyně Hellerová   chtějí Harryho s Lloydem   zneužít, aby na jejich úkor   získali grant ve výši 100   000 dolarů na otevření   speciální třídy. Jenže   přechytračit blbého a   blbějšího je úkol i nad   síly zasloužilého a   mazaného ředitele.   Obzvlášť když se na jejich   stranu postaví půvabná   reportérka školního   časopisu Jessica   Matthewsová. Komedie plná   blbců, blbin a blbství   může začít…

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15771minih15771Phantasm (1979) 
Phantasm n
minih20210minih20210Šípková Růženka (1959) 
Sleeping Beauty n
minih40612minih40612Devět životů (2004) 
Unstoppable n
minih25887minih25887Nepřítel státu (1998) 
Enemy of the State n
minih145742minih145742Skrytá čísla (2016) 
Hidden Figures n
minih29584minih29584Mizerové II (2002) 
Bad Boys II n
minih47668minih47668Rallye smrti (2008) 
Death Race n
minih40760minih40760Mission: Impossible III (2006) 
Mission: Impossible III n
minih8867minih8867Chaplin (1992) 
Chaplin n
minih66176minih66176Gravitace (2013) 
Gravity n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

 Návrat blbýho a blbějšího (2014)
Návrat blbýho a blbějšího n
Dumb and Dumber To
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

(pokračování)

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (2003)

 Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (2003)
Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda n
Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Troy Miller

(pokračování)

Blbý a blbější (1994)

 Blbý a blbější (1994)
Blbý a blbější n
Dumb and Dumber
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Peter Farrelly

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10