reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Blbáci

The Stupids

Další název:
Blbouni
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
17.10.1996

Celkové hodnocení filmu Blbáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.2.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.10.2010
AngeloTommy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2015
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.5.2006
cejkovaela
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40870minih40870Přání smrti 4 (1987) 
Death Wish 4: The Crackdown n
minih6164minih6164Dětská hra 3 (1991) 
Child's Play 3 n
minih41834minih41834Dr. Dolittle 3 (2006) [Video] 
Dr. Dolittle 3 n
minih52403minih52403Frigo má smůlu (1922) 
Daydreams n
minih4059minih4059Billie zpívá blues (1972) 
Lady Sings the Blues n
minih22671minih22671Vojáci / Vojáci ze Stalingradu (1956) 
Soldaty n
minih8176minih8176Hello, Dolly! (1969) 
Hello, Dolly! n
minih64328minih64328Čtyři lvi (2010) 
Four Lions n
minih5511minih5511Černé šelmy (1966) 
Schwarze Panther n
minih47822minih47822Ulovit miliardáře (2009) 
Ulovit miliardáře n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
3   - Kuvik
5   - New
6   - satyr
10 - AngeloTomm
10 - Gremmie
1   - Darkman7
5   - cejkovaela

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

68 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.297/0.278