reklama
 
ohodnotit

Bláznivá spolubydlící

Happy Together

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
20.1.1994
„Roomantická komedie o lásce... Pro všechny milovníky filmu Hříšný tanec.“

Celkové hodnocení filmu Bláznivá spolubydlící

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2012
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.2.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.10.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.1.2015
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2007
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2017
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2008
marta310
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2012
renata.kamenska.94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2014
AdelKutcher
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2014
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
krovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2007
hanz98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2009
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
arocket
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19561minih19561Stahující se smyčka (1984) 
Tightrope n
minih12424minih12424Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký.... (1989) 
Honey, I Shrunk the kids n
minih25126minih25126Matrix (1999) 
The Matrix n
minih62776minih62776Rychle a zběsile 5 (2011) 
Fast Five n
minih56558minih56558Co dokáže láska (1997) [TV seriál] 
Por Amor n
minih148243minih148243Na špatné straně hlavně (2016) 
End of a Gun n
minih28091minih28091Spy Kids: Špióni v akci (2001) 
Spy Kids n
minih34265minih34265Kroky, skoky, roky... a posledný zhasne (1995) 
Kroky, skoky, roky... a posledný zhasne n
minih2447minih2447A kdo ji zabije teď ? (1975) 
I Wonder Who's Killing Her Now? n
minih24355minih24355Ženy v ofsajdu (1971) 
Ženy v ofsajdu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.5 %
7   - georginaa
3   - Kuvik
7   - RM
6   - satyr
7   - dandysek
10 - miroslav22
7   - Rendys
6   - wrangler
7   - michaela11
7   - Raptor150
2   - deatdavid
6   - Sandruska
8   - marta310
10 - renata.kam
7   - AdelKutche
8   - makiki
6   - krovak
8   - hanz98
7   - jarkamet
8   - arocket

TV Program

ČT1 - Etiketa (2004) [TV seriál]

05:15 - 05:30

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry (2005) [TV cyklus]

05:00 - 05:30

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:00

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Resident Evil: Zánik (2007)

04:00 - 06:35

78 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272294
Obsahů a biografií: 138082

Poslední komentáře

Smallfoot (2018)

Smallfoot
Yeti je přesvědčena, že   nepolapitelné bytosti známé   jako "lidé" skutečně   existují.

premiera v kinech srpen /   sept. 2018

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.16/0.116