ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bláznivá jízda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.10.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2006
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.11.2007
SonnyP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih107969minih107969Venuše v kožichu (2013) [2k digital] 
La Vénus à la fourrure n
minih40647minih40647Bohémové (2005) 
Rent n
minih43625minih43625Vlci (2006) 
Skinwalkers n
minih3053minih3053Andreas Hofer (1909) 
Andreas Hofer n
minih58275minih58275Mamas a Papas (2010) 
Mamas & Papas n
minih46844minih46844Odsouzen k smrti (2007) 
Already Dead n
minih42161minih42161Chobotnice 4 (1989) [TV seriál] 
La Piovra 4 n
minih4649minih4649Briliantová ruka (1969) 
Brilliantovaya ruka n
minih28728minih28728Bratislava v premenách času (1990) 
n
minih24402minih24402Život je pes (1933) 
Život je pes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (12)
3   - curil
5   - Agostino
5   - Kuvik
5   - Bara.40
4   - catamount
5   - satyr
6   - davidek
6   - MaKy92z
6   - miroslav22
5   - Rendys
6   - karesm
4   - SonnyP

TV Program

ČT1 - Perinbaba (1985)

07:15 - 08:45

65 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Rodopská magie (2010)

08:00 - 08:30

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Čarovné střevíce (2018)

07:40 - 08:50

40 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Tvoje, moje a naše (2005)

07:55 - 09:50

25 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642327
Fotografií: 594386
Plakátů: 282753
Obsahů a biografií: 142468

Poslední komentáře

Lízinka (1984) [TV epizoda]

Lízinka
Tak nevím, Vůbec jsem to   nepochopil. Ale nevadí, za   takovou kravinu stejně nemohu   dát více než deset. Neznám   literární předlohu, takže   nevím, zda to bylo stejně   uhozené.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.326/0.291