reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bláznivá jízda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.10.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2006
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.11.2007
SonnyP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29490minih29490Harry to s vámi myslí dobře (2000) 
Harry, un ami qui vous veut du bien n
minih34866minih34866Kostnice (1970) 
Kostnice n
minih22527minih22527Vincent, Francois, Paul a ti druzí (1974) 
Vincent, François, Paul... et les autres n
minih114417minih114417Příběh kosatky (1966) 
Namu, the Killer Whale n
minih67647minih67647Pinocchio 3000 (2004) 
Pinocchio 3000 n
minih56226minih56226Sharpův meč (1995) [TV film] 
Sharpe's Sword n
minih53064minih53064Věčné okamžiky Marie Larssonové (2008) 
Maria Larssons eviga ögonblick n
minih92642minih92642Je to jen vítr (2012) 
Csak a szél n
minih80242minih80242Vražedná přitažlivost (1997) 
The Ex n
minih66677minih66677Světová invaze (2011) 
Battle: Los Angeles n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (12)
3   - curil
5   - Agostino
5   - Kuvik
5   - Bara.40
4   - catamount
5   - satyr
6   - davidek
6   - MaKy92z
6   - miroslav22
5   - Rendys
6   - karesm
4   - SonnyP

TV Program

ČT1 - Letní přeháňka (1987) [TV epiz...

10:55 - 12:00

61 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem: Veneto, Fri...

11:50 - 12:20

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

91 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151241
Osobností: 635287
Fotografií: 575822
Plakátů: 273903
Obsahů a biografií: 139058

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.467/0.414