NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Blázni a dobrovolníci

Volunteers

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Blázni a dobrovolníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2006
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.12.2007
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2019
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
SAI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2007
Tom68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2019
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.11.2007
joanne_h
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74387minih74387Erotic Man (2010) 
Det erotiske menneske n
minih5964minih5964Stát se opicí - Dej opici cukr (1981) 
Going Ape! n
minih5096minih5096Cesty mužů (1972) 
Cesty mužů n
minih149919minih149919Umělec Adolf (2017) [TV film] 
Urban Myths: Hitler the Artist n
minih13609minih13609Naši furianti (1937) 
n
minih119800minih119800Provocation (1996) 
Provocation n
minih15697minih15697Pes baskervillský (1959) 
The Hound of the Baskervilles n
minih43290minih43290Cindy Crawford - Nová dimenze (2000) 
Cindy Crawford: A New Dimension n
minih119812minih119812Jeromovo tajemství (1994) 
Le secret de Jérôme n
minih34971minih34971Nestárnoucí smích (1968) 
The Further Perils of Laurel and Hardy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.3 % (13)
8   - curil
6   - pataamat
6   - LenC2
6   - Kuvik
6   - satyr
6   - catamount
6   - dandysek
10 - bolzanos
1   - deatdavid
5   - SAI
7   - Tom68
4   - milan53
10 - joanne_h

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1993) [TV pořad]

17:40 - 18:00

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká putování zvířat

16:55 - 17:45

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:25 - 18:20

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177653
Osobností: 678025
Fotografií: 710723
Plakátů: 337978
Obsahů a biografií: 162288

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení