reklama
 
ohodnotit

Blázni a dobrovolníci

Volunteers

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Blázni a dobrovolníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.12.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
SAI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.11.2007
joanne_h
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39787minih39787Překročit všechna pravidla (2004) 
Breakin´ All the Rules n
minih2992minih2992Anděl blažené smrti (1965) 
n
minih60283minih60283Architekt (2006) 
The Architect n
minih6784minih6784Dotek medusy (1978) 
The Medusa Touch n
minih12658minih12658Mladý Winston (1972) 
Young Winston n
minih25126minih25126Matrix (1999) 
The Matrix n
minih50952minih50952Princ a já 3 - Královské líbánky (2008) [Video] 
The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon n
minih47354minih47354Rezoluce 819 (2008) [TV film] 
Résolution 819 n
minih55708minih55708S Billem na rybách (2008) [Video] 
Bait Shop n
minih81847minih81847Víla (2011) 
La fée n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.2 %
8   - curil
6   - pataamat
6   - LenC2
6   - Kuvik
6   - catamount
6   - satyr
6   - dandysek
1   - deatdavid
5   - SAI
4   - milan53
10 - joanne_h
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146344
Osobností: 621498
Fotografií: 550906
Plakátů: 262453
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.486/0.444