reklama
 
ohodnotit

Blaťácká povídačka [TV inscenace]

Další název:
Bylo nebylo: Blaťácká povídačka
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
36 minut
„Pohádka o tom, jak na statku přestalo strašit.“

Celkové hodnocení filmu Blaťácká povídačka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2015
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.9.2017
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2012
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.7.2011
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2018
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2009
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.7.2014
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2011
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.12.2012
Kratylos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10155minih10155Když má svátek Dominika (1967) 
n
minih39471minih39471Rychlý Stripes (2004) 
Racing Stripes n
minih26612minih26612V hodine dvanástej (1958) 
V hodine dvanástej n
minih38061minih38061Ukradni, co můžeš (2001) 
Buffalo Soldier n
minih2602minih2602Agatha Christie: Vražda s rozdělenými úkoly (1985) 
n
minih24965minih24965Sedm let v Tibetu (1997) 
Seven Years in Tibet n
minih6930minih6930Duel v poušti (1994) 
The Road Killers n
minih17404minih17404Přichází Satan! (1976) 
The Omen n
minih137878minih137878Nebezpečné pokušení (2015) 
Knock Knock n
minih25680minih25680Udavač (1998) 
Le Cousin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.1 % (16)
5   - curil
2   - Pitryx
7   - jmenuji.se
7   - Serpentina
5   - Jean-Paul
7   - melakara
6   - satyr
5   - Persefonia
10 - Miggi
8   - kepsar
5   - jambroz58
8   - grossberg
7   - ZdenekJira
8   - Janinka73
6   - sebsen
5   - Kratylos

TV Program

ČT1 - Saturnin (1994/1) [TV miniséri...

11:00 - 11:45

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem: Chile

11:25 - 11:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:55 - 11:45

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

76 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152334
Osobností: 636480
Fotografií: 578347
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139809

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.27