reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Modrá nota

La note Bleue

Další název:
Błękitna nuta; Blankytná nota
Země:
Rok:
1991
Délka:
135 minut

Celkové hodnocení filmu Modrá nota

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2016
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2012
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4170minih4170Bitva u Tchaj'erčuangu (1987) 
n
minih17620minih17620Pygmalion (1983) [TV film] 
Pygmalion n
minih65914minih65914O princezně Solimánské (1984) [TV inscenace] 
O princezně Solimánské n
minih4683minih4683Bruce Lee proti supermanům (1975) 
n
minih136629minih136629Když mrtví zazpívají (1998) 
Kad mrtvi zapjevaju n
minih20401minih20401Vražedná hra (1982) 
Tag: The Assassination Game n
minih5315minih5315Což takhle dát si špenát (1977) 
Což takhle dát si špenát n
minih91428minih91428Druhá řada (2002) [TV film] 
Second String n
minih39658minih39658Bokovka (2004) 
Sideways n
minih51613minih51613Komisařka Diana Carrová (2003) [TV seriál] 
Diane, Femme Flic n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - curil
6   - Kuvik
6   - satyr
7   - Kycky
7   - rockwoman
8   - jerigrau

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

67 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.676/0.65