reklama
 
ohodnotit

Bitva o Marathon

La Battaglia di Maratona

Další název:
Bataille de Marathon, La, Die Schlacht von Marathon, La Batalla de Marathón, Giant of Marathon
Země:
Rok:
1959
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1959

Celkové hodnocení filmu Bitva o Marathon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2010
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2009
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.2.2016
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
racan17
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6021minih6021Den delfína (1973) 
The Day of the Dolphin n
minih19577minih19577Stalo se za bílého dne (1958) 
Es geschach am hellichten Tag n
minih32725minih32725Holčičky na zabití (2000) 
Beautiful Creatures n
minih51682minih51682Kouzelný mlýn (1950) 
Čudo melnica n
minih29906minih29906Dannyho parťáci (2001) 
Ocean's Eleven n
minih4682minih4682Černý Blesk (1971) 
Black Beauty n
minih92628minih92628Dunaj, hľadanie čistej vody (2008) 
Dunaj, hľadanie čistej vody n
minih10107minih10107Kdo se bojí Virginie Woolfové? (1966) 
Who’s Afraid of Virginia Woolf? n
minih60795minih60795Cesty větru (2009) 
Los viajes del viento n
minih53893minih53893Život je hra (2005) 
Život je hra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 % (12)
7   - pataamat
6   - Edward52
6   - Kuvik
7   - AGAMEMNON
7   - satyr
6   - rec
9   - oskarel
7   - helzapopin
5   - sekkos
7   - mirisek
8   - Smira24
8   - racan17
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634011
Fotografií: 574604
Plakátů: 273029
Obsahů a biografií: 138387

Poslední komentáře

Míla (2003) [TV seriál]

Míla
Malý králíček Mila se   učí poznávat svět.(Česká   televize)

SEZNAM EPIZOD
--------------

01. nalez
02.   spravna cesta
03.   Eliska a neznamy
04.   chute a vune
05. Mila v   bazenu

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Blade (1998)

Blade

Blade
Blade mám hodně rád. Super   nápad ohledně příběhu,   jak poloupír kácí upíry.   Wesley Snipes se mi na tu roli   nárámně hodil.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 9 / 10

Biznis (2005)

Byznys

Biznis
Mě se Byznys hodně líbí.   Je to sice klasická story ve   stylu Kokain apod., kdy   hlavní hrdina který je na   dně během chvíle stane   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 9 / 10

Bílé peklo (2001)

Bílé peklo

Bílé peklo
Vynikající film, podle   skutečného příběhu.   Skvěle podaný výkon   Bernharda Bettermanna i   ostatních herců a   překrásná ruská příroda.   Určitě stojí za   shlédnutí.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Bastardi (2010)

Bastardi

Bastardi
Magnuskovy filmy se mi celkem   líbí. Jinak to nebylo ani u   Bastardů. Smutný příběh,   jak to vypadá ve   zvláštních školách ve   vyloučených více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.155/0.115