reklama
 
ohodnotit

Bitva o koleje

La bataille du rail

Země:
Rok:
1945
Délka:
85 minut
„Mezinárodně oceněný film s tématikou francouzského odboje za druhé světové války“

Celkové hodnocení filmu Bitva o koleje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.5.2010
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2006
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2009
belfen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2009
pepini
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49249minih49249Dirty Dancing - Oficiální taneční škola (2007) [DVD] 
Dirty Dancing Official Dance Workout n
minih9257minih9257Jáchyme, hoď ho do stroje (1974) 
Jáchyme, hoď ho do stroje n
minih57653minih57653Domina (2010) [TV film] 
Domina n
minih48569minih48569Push (2009) 
Push n
minih36691minih36691Příběhy obyčejného šílenství (2005) 
Příběhy obyčejného šílenství n
minih62535minih62535Bastardi (2010) 
Bastardi n
minih43877minih43877Obchodník se smrtí (2006) 
Il Mercante di pietre n
minih55317minih55317Kytice pro TOČR (1980) [TV pořad] 
Kytice pro TOČR n
minih40720minih40720Nukleární cíl (2005) [Video] 
The Marksman n
minih55718minih55718Černý anděl (2002) 
Senso '45 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.9 % (13)
8   - jarda53
7   - pataamat
8   - satyr
7   - Dex
10 - vo.truhlas
9   - Johnny1
8   - soptik
5   - jambroz58
8   - ceskytulak
3   - deatdavid
9   - tvo
8   - belfen
10 - pepini
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.225/0.19