reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bitva o Hedviku

Další název:
Bitwa o Jadwigę
Žánr:
Rok:
1972
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1972
„Dramatický příběh z třicátých let.“

Celkové hodnocení filmu Bitva o Hedviku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.10.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.10.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2005
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32238minih32238Bee Gees - Live by Request (2001) 
Bee Gees - Live by Request n
minih12994minih12994Mrtvý mezi živými (1946) 
Mrtvý mezi živými n
minih31164minih31164Abraxas (1990) 
Abraxas n
minih36412minih36412Carmen (1994) 
n
minih57749minih57749Kouzelná číše (1980) [TV inscenace] 
Čarovná čaša n
minih71983minih71983Zákon a pořádek: Los Angeles (2010) [TV seriál] 
Law & Order: Los Angeles n
minih50938minih50938Krajiny světla (2008) [TV film] 
Krajiny světla n
minih35804minih35804Můj soused zabiják 2 (2003) 
The Whole Ten Yards n
minih11425minih11425Líbánky v Las Vegas (1992) 
Honeymoon in Vegas n
minih13022minih13022Můj brácha má prima bráchu (1975) 
Můj brácha má prima bráchu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 %
2   - jarda53
1   - satyr
10 - dederon
6   - rosta12
6   - Bape
1   - deatdavid

TV Program

ČT1 - Kojak: Vždycky je tu něco (199...

22:00 - 23:35

40 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Doktoři

22:00 - 22:45

40 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka: Oddělení kyberneti...

22:40 - 23:35

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

22:40 - 23:35

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141731
Osobností: 607044
Fotografií: 527248
Plakátů: 254138
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

Blair Witch: 20 let poté (2016)

Blair Witch: 20 let poté
No už na začátku je   řečeno že je to   poskládané z video záznamů   které se našli v černém   lese. Mě ta trhavá kamera   docela vadila , více >

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Zloději zelených koní (2016)

Zloději zelených koní
Hledání zelených vltavínů   se z hobby stane nelegální   obživou.
Staré   přátelství rozdělí až   kostlivec ve skříni.

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Café Society (2016)

Café Society
Příběh zasazen do   filmového Hollywoodu   třicátých let. Nejvíce mě   pobavil mafiánský bratr co   všechno vyřešil betonem.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.362/3.333