ohodnotit

Biskupova žena

The Bishop's Wife

Rok:
1947
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Biskupova žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2009
ohynek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26028minih26028Dobrý voják Švejk (1926) 
n
minih2737minih2737Druhá strana zrcadla (1973) 
Al otro lado del Espejo n
minih43292minih43292Velkej biják (2007) 
Epic Movie n
minih45333minih45333Cena mlčení (2000) 
Fall n
minih12997minih12997Mrtvý muž přichází (1995) 
Dead Man Walking n
minih114497minih114497Běž, chlapče, běž (2013) [2k digital] 
Lauf, Junge, lauf n
minih65985minih65985Az órlás (1984) 
Az órlás n
minih49736minih49736Kód smrti (2008) [Video] 
Kill Switch n
minih61737minih61737Max trapný (2008) 
Max Pinlig n
minih52089minih52089Úsměv (1975) 
Smile n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 % (7)
8   - curil
7   - clara.bow
9   - pataamat
4   - Kuvik
8   - POMAJZ
8   - Johnny1
9   - ohynek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166422
Osobností: 661099
Fotografií: 647539
Plakátů: 311541
Obsahů a biografií: 153150

Poslední komentáře

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 2 / 10

Ecce Homo Homolka (1969)

Ecce Homo Homolka
Úvodní díl trilogie o   rodině Homolkových.   Životní dílo režiséra   Jaroslava Papouška   nepotřebuje podrobnější   komentář. Dokonale   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.302