reklama
 
ohodnotit

Bílý tesák

Belyj klyk

Další název:
Biely tesák; Belyy klyk
Země:
Rok:
1946
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý tesák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.3.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2012
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2010
vendy13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2012
kutululu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4962minih4962Casanova 70 (1965) 
Casanova 70 n
minih6620minih6620Zhasnutá světla (1994) 
Dead Connection n
minih97020minih97020Útok na Bílý dům (2013) 
White House Down n
minih35980minih35980Dobrou noc, mami (1986) 
Night Mother n
minih14504minih14504Nová dobrodružství Pippi Punčochaté (1988) 
Pippi Långstrump - starkast i världen n
minih44696minih44696Královská garda (2000) 
The King's Guard n
minih74868minih74868Nela Náladová zachraňuje prázdniny (2011) 
Judy Moody and the Not Bummer Summer n
minih27890minih27890Kluci nepláčou (1999) 
Boys Don't Cry n
minih32667minih32667Velký tlustý lhář (2002) 
Big Fat Liar n
minih3934minih3934Bezstarostný Kelly (1993) 
Reckless Kelly n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
9   - clara.bow
7   - green-tea
7   - melakara
6   - MaKy92z
9   - oulisna
8   - POMAJZ
9   - vendy13
5   - kutululu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150056
Osobností: 632678
Fotografií: 573174
Plakátů: 272045
Obsahů a biografií: 137850

Poslední komentáře

Kouzelnice od Křídového potoka (...

Kouzelnice od Křídového potoka
Tohle vlastně ani není   pohádka. Mi se to líbilo,   ale bylo zbytečné dělat v   ději míchanici dalších a   dalších mini příběhů.   Prostě to mělo mít celé   jednodušší formu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Třetí sudička (1986) [TV film]

Třetí sudička
Ta hudba byla hezká, ale tak   nějak se mi zdálo, že princ   zpíval jako by tahali kočky   za ocas. Celkově je to   utahané, rozvláčné a tím   pádem také nudné. Nezaujalo   vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Uteč (2017) [2k digital]

PROCESOR!

Uteč
Tohle měl být jako   horor?...Ne vážně, fakt.   Tak ještě jednou, jako   horor?...A kdy jsem se měl,   jako bát?...Trailer sliboval,   jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Krasny, romanticky film...aj   slza mi ukapla....Mladi herci   neskutocne krasny-hlavne ON,   pasovali k sebe.......

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Druhý báječný hotel Marigold (20...

Druhý báječný hotel Marigold
Ó jé. Dostala jsem se do   věku, kdy mi takovéto filmy   začínají něco říkat.   Dvojka se mi skoro líbila   více, než vážnější   jednička, a to více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.28/0.237