reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bílý tesák

Belyj klyk

Další název:
Biely tesák; Belyy klyk
Země:
Rok:
1946
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý tesák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.3.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2012
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2010
vendy13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2012
kutululu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31792minih31792Bílý medvědí král (1991) 
Kvitebjorn Kong Valemon n
minih54668minih54668Citadela (1938) 
The Citadel n
minih84511minih84511Orchestra Wives (1942) 
Orchestra Wives n
minih20121minih20121Šarlatové písmeno (1995) 
The Scarlet Letter n
minih24824minih24824Z bláta do louže (1934) 
Z bláta do louže n
minih16206minih16206Poklad pana Arna (1967) 
Poklad pana Arna n
minih34150minih34150Zahrada (1968) 
Zahrada n
minih41910minih41910Kšeft za všechny prachy (1988) 
Big Business n
minih36315minih36315Stín (1999) [TV inscenace] 
Stín n
minih47064minih47064Posedlost (1954) 
Obsession n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
9   - clara.bow
7   - green-tea
7   - melakara
6   - MaKy92z
9   - oulisna
8   - POMAJZ
9   - vendy13
5   - kutululu

TV Program

ČT1 - GEN - Galerie elity národa

20:00 - 20:15

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj u El Diablo (1966)

20:00 - 21:50

14 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141611
Osobností: 606597
Fotografií: 526603
Plakátů: 253977
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.591/0.565