reklama
 
ohodnotit

Billy Kid [TV film]

Gore Vidal's Billy the Kid

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
96 minut
„Vzrušující western, odehrávající se v Novém Mexiku roku 1879“

Celkové hodnocení filmu Billy Kid

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2010
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7172minih7172Dvojí svět hotelu Pacifik (1975) 
Zaklęte rewiry n
minih4319minih4319Bleskový Jack (1994) 
Lightning Jack n
minih2453minih2453A ne a ne odejít (1988) [TV film] 
E non se ne vogliono andare! n
minih34889minih34889Silnice Řím - Neapol neprůjezdná (1978) 
L´ingorgo una storia impossibile n
minih40723minih40723Velké sedlo (1986) [TV seriál] 
Velké sedlo n
minih55919minih55919Stalo se v Turíně (1963) 
I compagni n
minih113062minih113062Život je snadný, když zavřete oči (2013) 
Vivir es fácil con los ojos cerrados n
minih44684minih44684Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street n
minih48086minih48086Ali Baba a čtyřicet loupežníků (1944/1) 
Ali Baba and Forthy Thieves n
minih28932minih28932Dívka Rosemarie (1958) 
Das Mädchen Rosemarie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
8   - curil
8   - Erkul
7   - clara.bow
5   - Agostino
5   - Kuvik
7   - Lynette
6   - satyr
7   - R.RICKIE
7   - MaKy92z
4   - makiki

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Japonsko - Senegal

16:40 - 19:10

146 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Byl jednou jeden polda (1995)

17:35 - 19:30

91 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150229
Osobností: 632980
Fotografií: 573541
Plakátů: 272328
Obsahů a biografií: 138096

Poslední komentáře

The Cosmic Man (1959)

The Cosmic Man
Jediným efektem je bílá   levitující koule a   mimozemák. Za každý dáme   desítku a za zbytek nic, neb   tam nic nebylo. V podstatě   nudný film na již   několikrát i tehdy   opakované téma.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Divoká dvojka (2015)

Načo zapaľovač, mám paralyzér

Divoká dvojka
Bola to taká americká   oddychová blbina. Troška   ťažšie uveriteľné, ale   ok, film. Možno keby to bolo   v našich reáliach, tak by   som to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 6 / 10

Smrt si říká Engelchen (1963)

Smrt si říká Engelchen
Jak hodnotit film, v němž   hraje má rodina skoro hlavní   role, a ke kterému mám, nebo   mám, který je moje srdeční   záležitost? Hloupá otázka. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Deadpool 2 (2018)

Deadpool 2
Nějak mi nejde do hlavy,   čím to je, že dvojka je   lépe hodnocená jedničky.   Sám plakát říká, že   "všechno bude větší" a   mně to přišlo více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Pan Tau a zlatý kufr (1975) [TV ...

Pan Tau a zlatý kufr
Vždycky se rád podívám na   opakování dětského   seriálu, i když některé   scénky jsou více pro   dospělé diváky. Zejména,   když perlí více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.322/0.275