';
ohodnotit

Bílá tma

Další název:
Děti této země
Žánr:
Rok:
1948
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
27.8.1948

Celkové hodnocení filmu Bílá tma

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (21 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2011
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2017
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2021
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2019
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2011
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2012
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2008
gonto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2019
Kino.FDb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2018
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2010
FilmovyMatusko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2018
drgonzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2019
Douwe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.11.2021

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55339minih55339Plameny pod zemí (1974) 
Crveni udar n
minih140504minih140504Vánoční ozdoba (2013) [TV film] 
The Christmas Ornament n
minih49739minih49739Přežít! (2005) [TV seriál] 
I Shouldn't Be Alive n
minih17527minih17527Psi (1992) 
Psy n
minih66730minih66730Hanna (2010) 
Hanna n
minih15338minih15338Pán sedmi moří (1940) 
The Sea Hawk n
minih62337minih62337Šeříková brána (1957) 
Porte des lilas n
minih34176minih34176Sladký film (1973) 
Sweet Movie n
minih46348minih46348Vlak do Yumy ve 3:10 (1957) 
3:10 to Yuma (1957) n
minih3739minih3739Bel Ami 2000 (1966) 
Bel Ami 2000 oder Wie verführt man einen Playboy? n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (21)
4   - curil
7   - jarda53
8   - Erkul
7   - hvezdyn
6   - Serpentina
9   - Misantrop
7   - satyr
10 - dederon
8   - lejtenant
7   - jager
5   - ASPHALT
5   - motelij
6   - rosta12
9   - MILAN19611
8   - Henry2222
7   - gonto
7   - Kino.FDb
6   - Pauleto
4   - FilmovyMat
7   - drgonzo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183567
Osobností: 687968
Fotografií: 735581
Plakátů: 354414
Obsahů a biografií: 168973

Poslední komentáře

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Fakulta (1998)

Fakulta
Velice příjemnej   teenagerovskej sci-fi   horůrek, taková nenáročná   oddechovka. Čerpá z   podobného námětu jako   třeba Věc, Mutant nebo více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení