NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Bílá tma

Další název:
Děti této země
Žánr:
Rok:
1948
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
27.8.1948

Celkové hodnocení filmu Bílá tma

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.5% (19 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2010
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2017
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2019
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2011
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2012
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2008
Kino.FDb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2018
gonto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2019
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2010
FilmovyMatusko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2018
drgonzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70758minih70758Nájemní zabijáci (2011) 
Assassination Games n
minih154233minih154233Paddington 2 (2017) 
Paddington 2 n
minih141166minih141166Avengers Grimm (2015) 
Avengers Grimm n
minih22152minih22152Ve městě (1949) 
On the Town n
minih18383minih18383Saigon (1988) 
Off Limits n
minih49110minih49110Zombieland (2009) 
Zombieland n
minih42067minih42067Tři na lavičce (1978) [TV inscenace] 
n
minih127765minih127765Bůh ti žehnej Ozzy Osbourne (2011) 
God Bless Ozzy Osbourne n
minih39087minih39087Spiknutí (2003) 
Blind Horizon n
minih62337minih62337Šeříková brána (1957) 
Porte des lilas n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.5 % (19)
4   - curil
7   - jarda53
8   - Erkul
7   - hvezdyn
6   - Serpentina
9   - Misantrop
7   - satyr
8   - lejtenant
10 - dederon
7   - jager
5   - motelij
6   - rosta12
9   - MILAN19611
8   - Henry2222
7   - Kino.FDb
7   - gonto
6   - Pauleto
4   - FilmovyMat
7   - drgonzo

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

33 minut již uběhlo
117 minut zbývá do konce

ČT2 - Legendy záchranářství

02:35 - 03:10

13 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:40 - 03:05

68 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:05 - 03:05

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177661
Osobností: 678041
Fotografií: 710769
Plakátů: 338004
Obsahů a biografií: 162290

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení