reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bílá a černá

Black and White

Další název:
Černí a bílí
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Bílá a černá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2010
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13230minih13230Muž, který věděl příliš mnoho (1956) 
The Man Who Knew Too Much n
minih35577minih35577K princeznám se nečuchá (1966) 
n
minih21069minih21069Titanic (1953) 
Titanic n
minih31841minih31841Calamity Jane (1984) [TV film] 
Calamity Jane n
minih25470minih25470Palmetto (1998) 
Palmetto n
minih29241minih29241Bouře (1999) 
Storm n
minih111254minih111254Penthouse North (2013) 
Penthouse North n
minih34888minih34888Pianista (2002) 
Le Pianiste n
minih24510minih24510Smrt za oponou (1966) 
Smrt za oponou n
minih6476minih6476Dlouhý polibek na dobrou noc (1996) 
The Long Kiss Goodnight n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
5   - curil
5   - Kuvik
7   - davidek
6   - satyr
8   - kvaca
4   - hrdyivan

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:05 - 11:00

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

10:05 - 10:35

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Scooby-Doo 2: Nespoutané příše...

09:20 - 11:10

68 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:40 - 10:55

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141550
Osobností: 606339
Fotografií: 526469
Plakátů: 253928
Obsahů a biografií: 130297

Poslední komentáře

Bouřlivé výšiny (1992)

Bouřlivé výšiny
Tato klasika britské   literatury inspirovala   nejednoho tvůrce, ale   tentokrát vznikl naprosto   jedinečný a krásný   film.Jestli chcete více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.658/0.63