';
ohodnotit

Big Man IV. - Pekelná pojistka [TV film]

Il professore - Polizza inferno

Další název:
Big Man Vražedná pojistka
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
88 minut
„Série podezřelých úmrtí přiměje soukromého detektiva Jacka Clementiho k rázné akci.“

Celkové hodnocení filmu Big Man IV. - Pekelná pojistka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.4.2022
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2018
jan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2018
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
flekl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.4.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8788minih8788Hříšný tanec (1987) 
Dirty Dancing n
minih15184minih15184Ošklivá slečna (1959) 
n
minih24816minih24816Výbuch bude v pět (1984) 
Výbuch bude v pět n
minih59777minih59777Moje priateľky myšky (1985) [TV seriál] 
Moje priateľky myšky n
minih58793minih58793Vraždící vosy (2007) [TV film] 
Black Swarm n
minih37014minih37014Tarzan a Ztracené město (1998) 
Tarzan and the Lost City n
minih48029minih48029Boj Místního významu (2008) 
Boj mestnogo značenija n
minih14886minih14886Ojetá auta (1980) 
Used Cars n
minih58200minih58200Netvor (2010) 
Beastly n
minih5533minih5533Černý korzár (1976) 
Il corsaro nero n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]

 Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]
Big Man II. - Bumerang n
Il professore - Boomerang
Žánr: krimi
Země: Francie / NSR / Itálie / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]

 Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]
Big Man VI. - 395 dolarů za unci n
Big Man: 395 dollari l'oncia
Země: Itálie / Francie / Švédsko / Rakousko / NSR
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]

 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]
Big Man I. - Neobvyklá pojistka n
Il professore - Polizza droga
Žánr: komedie
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]

 Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]
Big Man V. - Uloupené šperky n
The Diva - Big Man V.
Žánr: dobrodružný
Země: Itálie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]

 Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]
Big Man III. - Smějící se dívka n
Il professore - Fanciulla che ride
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Hodnocení filmu

65 % (12)
7   - M.A.G.
5   - Lienocka22
5   - Kuvik
6   - satyr
6   - Kycky
9   - dederon
6   - K882
9   - jan
6   - MaKy92z
9   - PERNIKAR
6   - Indiana.Jo
4   - flekl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169002

Poslední komentáře

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení