reklama
 
ohodnotit

Big Man IV. - Pekelná pojistka [TV film]

Il professore - Polizza inferno

Další název:
Big Man Vražedná pojistka
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
88 minut
„Série podezřelých úmrtí přiměje soukromého detektiva Jacka Clementiho k rázné akci.“

Celkové hodnocení filmu Big Man IV. - Pekelná pojistka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2018
flekl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.4.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2577minih2577Aféry Christiny Keellerové (1963) 
n
minih46760minih46760Bláznivé poslání (1982) 
Mi ni te gong dui n
minih50972minih50972Já-tě-vidím.com (2006) 
I-See-You.Com n
minih32878minih32878X-Wamp (2001) 
The Breed n
minih39349minih39349Řada nešťastných příhod (2004) 
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events n
minih4074minih4074Bílý bizon (1977) 
The White Buffalo n
minih13282minih13282Myslete na Henryho (1991) 
Regarding Henry n
minih3341minih3341Tiberius (1960) 
I baccanali di Tiberio n
minih32841minih32841Erasmus a spol. (2002) 
L'Auberge Espagnole; Una casa de locos; Euro Pudding n
minih60032minih60032M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen (1983) [TV film] 
M*A*S*H: Goodbye, Farewell and Amen n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]

 Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]
Big Man II. - Bumerang n
Il professore - Boomerang
Žánr: krimi
Země: Francie / NSR / Itálie / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]

 Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]
Big Man VI. - 395 dolarů za unci n
Big Man: 395 dollari l'oncia
Země: Itálie / Francie / Švédsko / Rakousko / NSR
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]

 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]
Big Man I. - Neobvyklá pojistka n
Il professore - Polizza droga
Žánr: komedie
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]

 Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]
Big Man V. - Uloupené šperky n
The Diva - Big Man V.
Žánr: dobrodružný
Země: Itálie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]

 Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]
Big Man III. - Smějící se dívka n
Il professore - Fanciulla che ride
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Hodnocení filmu

60 %
7   - M.A.G.
5   - Lienocka22
5   - Kuvik
6   - satyr
6   - Kycky
6   - MaKy92z
9   - PERNIKAR
6   - Indiana.Jo
6   - K882
4   - flekl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149667
Osobností: 631653
Fotografií: 571602
Plakátů: 271297
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Na samotě u lesa (1976)

Na samotě u lesa
Tohle je prostě klasika. Kdo   by nechtěl prostou chaloupku   u lesa a zemitého dědu   Komárka? Nestárnoucí   hlášky.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Smrtelné historky (2016)

Smrtelné historky
Zde to s hodnocením je   ošidné, zajímavý   animovaný / povídkový film,   má tři příběhy a jeden   malej rozdělenej do tří   episodek. Te malej více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film

Zlatí úhoři
Dá se říct, že je to film   který je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v nejtěžší   době naší vlasti v období   německé více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.17/0.124