reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Big Man III. - Smějící se dívka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.3.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.1.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2011
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2018
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009
zanas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24634minih24634Případ dr. Kováře (1950) 
n
minih17418minih17418Příliš dokonalá podoba (1988) 
Dead Ringers n
minih81132minih81132Patrola (1975) 
Posse n
minih41034minih41034Budulínek Mandelinka (1984) [TV inscenace] 
Budulínek Mandelinka n
minih24644minih24644Robinsonka (1956) [TV film] 
Robinsonka n
minih16499minih16499Poslední akční hrdina (1993) 
Last Action Hero n
minih45507minih45507Poslední žralok (1981) 
L´ultimo squalo n
minih6567minih6567Dobrodružství rabína Jákoba (1973) 
Les aventures de Rabbi Jacob n
minih47129minih47129Bombaj volá (2004) 
Bombay Dreams n
minih8869minih8869Charleston (1977) 
Charleston n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]

 Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]
Big Man IV. - Pekelná pojistka n
Il professore - Polizza inferno
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]

 Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]
Big Man II. - Bumerang n
Il professore - Boomerang
Žánr: krimi
Země: Francie / NSR / Itálie / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]

 Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]
Big Man VI. - 395 dolarů za unci n
Big Man: 395 dollari l'oncia
Země: Itálie / Francie / Švédsko / Rakousko / NSR
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]

 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]
Big Man I. - Neobvyklá pojistka n
Il professore - Polizza droga
Žánr: komedie
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]

 Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]
Big Man V. - Uloupené šperky n
The Diva - Big Man V.
Žánr: dobrodružný
Země: Itálie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Hodnocení filmu

61.5 %
3   - pataamat
3   - M.A.G.
6   - Kuvik
6   - satyr
6   - Kycky
6   - MaKy92z
6   - rosta12
10 - deatdavid
9   - PERNIKAR
6   - Indiana.Jo
6   - K882
7   - Andy789
6   - zanas
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149213
Osobností: 630221
Fotografií: 569228
Plakátů: 270307
Obsahů a biografií: 137136

Poslední komentáře

Popelka (2015)

Popelka
Popelka. Tohle dějové   zpracování mi vůbec   nevadilo, ale naopak bylo   jedno z nejlepších. Přece   jen mi přišlo, že ten   základní děj hrál více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Eva tropí hlouposti (1939)

Eva tropí hlouposti
Tak já strhávám body za tu   debilní hudbu na začátku   filmu. Ta hraje aniž je to   zapotřebí. Jinak jde o   komediální zápletkovou   klasiku s výborným hereckým   obsazením.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Vévodkyně (2008)

Vévodkyně
Miluju historické filmy z   této doby. A tenhle mě   nezklamal. Nádherná   výprava, dobře zvolení   herci, skvělé téma.   Jediné, co mi chybělo více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (...

Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Na začátek: neviděla jsem   první díl. A kdybych   nevěděla o čem to asi tak   je, trvalo by mi hodnou část   filmu se zorientovat. První   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Carnage Park (2016)

Carnage Park
No s tím koncem si mohli dát   více práce, za to body   dolů. Ale jinak se mi to   hodně líbilo. Hluchota skoro   nebyla, i to gore sem tam   potěšilo mé oko, takže za   mne super podívaná.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.182/0.127