reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Big Man III. - Smějící se dívka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.3.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.1.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2011
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2018
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009
zanas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19868minih19868Sudá a lichá (1978) 
Pari e dispari n
minih32056minih32056Björk - Hidden Place (2001) 
Björk - Hidden Place n
minih7981minih7981Grošák (1965) 
The Appaloosa n
minih52809minih52809Everybody Hates Chris (2005) [TV seriál] 
Everybody Hates Chris n
minih40362minih40362Zakletá Ella (2004) 
Ella Enchanted n
minih13841minih13841Nechci nic slyšet (1978) 
n
minih27190minih27190Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace n
minih23926minih23926Zločin v dívčí škole (1965) 
n
minih3285minih3285Asterix a překvapení pro Caesara (1985) 
Astérix et la surprise de César n
minih55361minih55361Paranormal Activity (2007) 
Paranormal Activity n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]

 Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]
Big Man IV. - Pekelná pojistka n
Il professore - Polizza inferno
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]

 Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]
Big Man II. - Bumerang n
Il professore - Boomerang
Žánr: krimi
Země: Francie / NSR / Itálie / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]

 Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]
Big Man VI. - 395 dolarů za unci n
Big Man: 395 dollari l'oncia
Země: Itálie / Francie / Švédsko / Rakousko / NSR
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]

 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]
Big Man I. - Neobvyklá pojistka n
Il professore - Polizza droga
Žánr: komedie
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]

 Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]
Big Man V. - Uloupené šperky n
The Diva - Big Man V.
Žánr: dobrodružný
Země: Itálie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Hodnocení filmu

61.5 %
3   - pataamat
3   - M.A.G.
6   - Kuvik
6   - satyr
6   - Kycky
6   - MaKy92z
6   - rosta12
10 - deatdavid
9   - PERNIKAR
6   - Indiana.Jo
6   - K882
7   - Andy789
6   - zanas
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272274
Obsahů a biografií: 138081

Poslední komentáře

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Řidič (2011)

Keď sa to všetko vymkne spod kontroly

Řidič
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Talisman (2012)

Talisman
Cesty za štěstím jsou   různorodé, avšak přesto   mají jedno společné. Vždy   jsou velice vrtkavé.   Tentokrát se jedná o   příběh o válečném více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.169/0.126