reklama
 
ohodnotit

Big Man II. - Bumerang [TV film]

Il professore - Boomerang

Další název:
Big Man: Boomerang
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
90 minut
„Soukromý detektiv pátrá po ztracené ultrazvukové zbrani, která se dostala do rukou zločinců.“

Celkové hodnocení filmu Big Man II. - Bumerang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2018
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009
zanas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2714minih2714Call Girl (1995) 
Call Girl n
minih58740minih58740A svět byl můj (2008) 
Were the World Mine n
minih53481minih53481Butter (1998) 
n
minih6197minih6197Děvče z předměstí anebo Všecko vyjde na jevo (1939) 
Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo n
minih40815minih40815Královna řeky (2005) 
River Queen n
minih7045minih7045Hroši v Africe (1979) 
Io sto con gli ippopotami n
minih46860minih46860Albert Einstein (1979) 
Albert Einstein n
minih2389minih238948 hodin (1982) 
48 hrs n
minih150451minih1504511890 (2017) [TV seriál] 
1890 n
minih35475minih35475Afghánská tradice i současnost (1988) 
Afghánská tradice i současnost n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]

 Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]
Big Man V. - Uloupené šperky n
The Diva - Big Man V.
Žánr: dobrodružný
Země: Itálie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]

 Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]
Big Man IV. - Pekelná pojistka n
Il professore - Polizza inferno
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]

 Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]
Big Man III. - Smějící se dívka n
Il professore - Fanciulla che ride
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]

 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]
Big Man I. - Neobvyklá pojistka n
Il professore - Polizza droga
Žánr: komedie
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]

 Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]
Big Man VI. - 395 dolarů za unci n
Big Man: 395 dollari l'oncia
Země: Itálie / Francie / Švédsko / Rakousko / NSR
Režie: Steno

(pokračování)

Hodnocení filmu

64.2 % (12)
3   - pataamat
5   - Lienocka22
6   - Kuvik
6   - satyr
7   - Kycky
6   - MaKy92z
10 - deatdavid
9   - PERNIKAR
6   - Indiana.Jo
6   - K882
7   - Andy789
6   - zanas

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

12:00 - 12:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Historie bombardování. Od Guer...

11:15 - 12:10

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Tři muži a mladá dáma (1990)

10:55 - 13:00

69 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

11:00 - 12:50

64 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150711
Osobností: 634129
Fotografií: 574743
Plakátů: 273089
Obsahů a biografií: 138444

Poslední komentáře

Nezvaní hosté (2011)

Nezvaní hosté
V té závěrečné motanici a   vysvětlovačce jsem se dost   ztratil, protože jsem   nedával moc pozor. Dost jsem   se totiž nudil. Ale přesto   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Ani mi tak nevadí, že je   pohádka debilní v ději.   Vzdělaný mladík se ani   nesnaží pomoci svému   tupému bratranci. Ale i   později se více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Skvělý vizuál i herci.   Velmi dobrý snímek, jenže   ke konci už to bylo silně   překombinované a zdálo se   mně, jako by to ztrácelo   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Všetečkovi (2015) [TV seriál]

Všetečkovi
Všetečkovi je veselá   rodinka, která poznává   svět.

Pojďte s námi   poznávat svět. Animovaný   seriál pro   nejmenší.(Česká   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.158/0.117