reklama
 
ohodnotit

Big Man II. - Bumerang [TV film]

Il professore - Boomerang

Další název:
Big Man: Boomerang
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
90 minut
„Soukromý detektiv pátrá po ztracené ultrazvukové zbrani, která se dostala do rukou zločinců.“

Celkové hodnocení filmu Big Man II. - Bumerang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2010
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2018
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009
zanas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76835minih76835Vexed (2010) [TV seriál] 
Vexed n
minih54604minih54604Já, padouch (2010) 
Despicable Me n
minih28346minih28346Future Sport (1998) [TV film] 
Future Sport n
minih41798minih41798Rozchod! (2006) 
The Break-Up n
minih65649minih65649Saw (2003) 
Saw n
minih27001minih27001Bolest (1995) 
n
minih3955minih3955Běžící muž (1987) 
The Running Man n
minih45347minih45347Blažený svět (2007) 
Heile Welt n
minih47189minih47189Black widow (2007) [Video] 
n
minih29318minih29318Divoch (1953) 
The Wild One n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]

 Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film]
Big Man V. - Uloupené šperky n
The Diva - Big Man V.
Žánr: dobrodružný
Země: Itálie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]

 Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]
Big Man IV. - Pekelná pojistka n
Il professore - Polizza inferno
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]

 Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]
Big Man III. - Smějící se dívka n
Il professore - Fanciulla che ride
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]

 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]
Big Man I. - Neobvyklá pojistka n
Il professore - Polizza droga
Žánr: komedie
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]

 Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]
Big Man VI. - 395 dolarů za unci n
Big Man: 395 dollari l'oncia
Země: Itálie / Francie / Švédsko / Rakousko / NSR
Režie: Steno

(pokračování)

Hodnocení filmu

64.2 % (12)
3   - pataamat
5   - Lienocka22
6   - Kuvik
6   - satyr
7   - Kycky
6   - MaKy92z
10 - deatdavid
9   - PERNIKAR
6   - Indiana.Jo
6   - K882
7   - Andy789
6   - zanas
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152352
Osobností: 636505
Fotografií: 578387
Plakátů: 275660
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Silnice (1972) [TV film]

Silnice
Profesor po přednášce, chce   odejet autem z Brna do Prahy a   zrovna natrefí na zloděje,   kterému se zalíbilo jeho   auto. Neztratí hlavu a   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.163/0.126