ohodnotit

Bezstarostný Kelly

Reckless Kelly

Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
77 minut
„Australský bankovní lupič najde slávu a bohatství jako hollywoodská hvězda.“

Celkové hodnocení filmu Bezstarostný Kelly

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.9.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.4.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.8.2016
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2376minih237630000 mil pod mořem (1971) 
Kaitei 30,000 maru n
minih41276minih41276Cesta upírů: Van Helsing vs. Dracula (2005) 
Way of the Vampire n
minih62581minih62581Ondine (2009) 
Ondine n
minih39855minih39855Kožená maska (1952) 
Nez de cuir n
minih63535minih63535Američan (2010) 
The American n
minih73164minih73164Láska, svatba, manželství (2011) 
Love, Wedding, Marriage n
minih123585minih123585Nikdy není pozdě (2015) 
Ricky and the Flash n
minih30901minih30901Velké ticho (1968) 
Il grande silenzio n
minih48556minih48556Válka nevěst (2009) 
Bride Wars n
minih153648minih153648Chronicky metropolitní (2016) 
Chronically Metropolitan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 % (7)
5   - curil
5   - Kuvik
4   - catamount
5   - satyr
3   - Petak69
4   - MysteryIll
10 - kvaca

TV Program

ČT1 - Zahrada je hra (2008) [TV pořa...

04:15 - 04:35

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Ochotníci

04:15 - 04:40

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - DO-RE-MI (1998) [TV pořad]

04:05 - 04:55

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Spravedlnost v krvi (2010) [TV...

04:30 - 04:59

0 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.362/0.317