';
ohodnotit

Bezstarostný Kelly

Reckless Kelly

Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
77 minut
„Australský bankovní lupič najde slávu a bohatství jako hollywoodská hvězda.“

Celkové hodnocení filmu Bezstarostný Kelly

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.9.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.4.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.8.2016
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2019
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih79872minih79872Love (2011) 
Lóve n
minih35824minih35824Identita (2003) 
Identity n
minih73164minih73164Láska, svatba, manželství (2011) 
Love, Wedding, Marriage n
minih89593minih89593Podezřelá (2009) 
Accused at 17 n
minih17479minih17479Přísně tajné prázdniny (1991) 
If Looks Could Kill n
minih43927minih43927Zlověstné ticho (2007) 
Dead Silence n
minih98886minih98886Ženy, které nenávidí muže (2012) [TV film] 
Ženy, které nenávidí muže n
minih41033minih41033Záviš a Kunhuta (1985) [TV inscenace] 
Záviš a Kunhuta n
minih56714minih56714Velký blázinec v malém hotelu (1999) 
Guest House Paradiso n
minih53625minih5362525 způsobů jak přestat kouřit (1989) 
25 Ways to Quit Smoking n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (8)
5   - curil
5   - Kuvik
5   - satyr
4   - catamount
3   - Petak69
4   - MysteryIll
8   - respect
10 - kvaca
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354508
Obsahů a biografií: 169000

Poslední komentáře

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Šéfe, to je věc! (1982) [TV film...

Šéfe, to je věc!
Perfektní mini komedie, kde   pan Nárožný naprosto   exceluje. Samozřejmě, že   není sám. Jára jako ten   prostoduchý je také   úžasný. Jen mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení