reklama
 
ohodnotit

Beze stopy

Without a Trace

Další název:
Bez stopy (SK)
Rok:
1983
Délka:
120 minut
„Drama o událostech, které se mohou týkat každého z nás. Kdykoliv, kdekoliv…“

Celkové hodnocení filmu Beze stopy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2012
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2009
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.3.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2010
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2011
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2014
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2018
VendaCiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2007
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.6.2012
Lussyll
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Mikisek2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.5.2009
Habr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
OBELIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2008
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
markvart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Lost.Casey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39188minih39188Černá zmije (1983) [TV seriál] 
The Black Adder n
minih115606minih115606Loft (2014) 
The Loft n
minih27758minih27758Dva na jednoho (1998) 
The Velocity of Gary n
minih44903minih44903Bez slitování (2006) 
Yeuiupnun gutdeul n
minih12395minih12395Michael (1996) 
Michael n
minih97853minih97853Zlomené město (2012) 
Broken City n
minih14911minih14911Oko za oko (1996) 
Eye for an Eye n
minih59271minih59271Cesta kolem světa za 80 dní (2007) 
Around the World in 80 days n
minih24389minih24389Žít svůj život (1962) 
Vivre sa vie n
minih35836minih35836Přiznání (2001) 
Tape n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 % (22)
6   - curil
8   - veverka-zr
6   - Kuvik
4   - catamount
6   - R.RICKIE
6   - fred.appl
3   - Phreaker
7   - MaKy92z
6   - Zaplman
7   - rosta12
7   - me22dec
8   - Warden
7   - Johnny1
7   - VendaCiki
7   - skukum
7   - Lussyll
5   - Mikisek2
10 - Habr
9   - OBELIX
7   - makiki

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:10 - 16:00

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři stavitelé

15:35 - 16:30

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151246
Osobností: 635299
Fotografií: 575860
Plakátů: 273916
Obsahů a biografií: 139061

Poslední komentáře

Neon Demon (2016)

Neon Demon
Kde jsem k tomuhle přišel,   to věru nevím. Sto minut   zabitých. I když je fakt,   že na konci se pár   zajímavých záběrů   objevilo, ale to už mne na   filmu nezajímalo vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Parta hic (1976)

Parta hic
I když tato klasika nepatří   mezi mé nej, přesto se ni   vždy rád občas kouknu.   Zábavička pro celou rodinu   mi navíc ještě krásně   asociuje mládí.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pár nenormálních aktivit (2013) ...

Pár nenormálních aktivit
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.444/0.397