reklama
 
ohodnotit

Bezbranná

Defenseless

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
104 minut
„Byla to neuvěřitelná vražda. Ale ještě neuvěřitelnější byl její motiv“

Celkové hodnocení filmu Bezbranná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.3.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2011
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23079minih23079Vyrovnávání účtů (1971) 
Shoot Out n
minih41130minih41130Silák a strašidla (1999) [TV inscenace] 
Silák a strašidla n
minih13205minih13205Muž z prvního století (1961) 
n
minih41859minih41859Detonator (2006) [Video] 
The Detonator n
minih51381minih51381Smrtící lavina (2008) [TV film] 
Die Jahrhundertlawine n
minih11923minih11923Malý unavený Joe (1971) 
...continuavano a chiamarlo Trinità n
minih18102minih18102Rozvedená žena (1978) 
An Unmarried Woman n
minih88965minih88965Lidé jako my (2012) 
People Like Us n
minih3531minih3531Banáni (1971) 
Bananas n
minih133839minih133839Domácí péče (2015) 
Domácí péče n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - cicis
8   - curil
7   - pataamat
5   - Kuvik
5   - oulisna
6   - rosta12
5   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134142

Poslední komentáře

Pro hrst dolarů (1964)

Podle samurajského filmu

Pro hrst dolarů
Miluji tyhle westerny.   Prostředí, hudba, syrovost.   A mimo jiné, námět je   čerpán podle japonského   filmu, podobně jako Sedm   statečných. více >

Autor: Mijamoto13 | Hodnocení: 8 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.487