Bez záznamu (2012)

Bez záznamu (Cleanskin)
66.9 %
 
 

Cleanskin

    Žánr: thriller / krimi / drama
    Země: Velká Británie
    Délka: 108 min.
Agent Britské tajné služby má za úkol zlikvidovat v zárodku jednu teroristickou buňku, která organizuje bombové útoky v Londýně. Má k tomu dost dobrý důvod. Jeho žena při jednom takovém útoku zemřela...
Mladý naturalizovaný muslim bojuje sám se sebou. Žít život v lásce se ženou, ale podle cizích norem, a nebo podlehnout ideologii a jít za vyšším cílem?
Název filmu "Cleanskin" má dva různé významy. Může se jednat o tajného agenta, o němž neví jeho plánovaný cíl, a nebo může znamenat extremistu, kterého ještě neodhalila bezpečnostní služba.
Krutost versus soucit, posedlost versus politika... zneužití a využití mladých životů k mocenským šarádám. Bez konce...  Autor: beneva

režie:
Hadi Hajaig
 
 
hraje:
Sean Bean (Ewan), Abhin Galeya (Ash), Charlotte Rampling (Charlotte McQueenová), Peter Polycarpou (Nabil), Tuppence Middleton (Kate), Tom Burke (Mark), Sam Douglas (Harry), Michelle Ryan (Emma), James Fox (Scott Catesby), Silas Carson (Amin), Shivani Ghai (Rena), Chris Ryman (Yussif), Chris Geere (Nick), Tariq Jordan (Paul), Glenn Wrage (seržant Glen Conlan), Mens-Sana Tamakloe (Ibrahim), Shane Zaza (Adel), Michael Eaves (doktor), Simon Wright (pan Tunney), Sid Mitchell (Tony Shaw), Robin Hellier (Robert Douglas), Jeetandra Lathigra (Hussein Malik)
 
 
scénář:
Hadi Hajaig
 
 
kamera:
Ian Howes
 
 
hudba:
Simon Lambros
 
 
výprava-architekt:
Humphrey Jaeger
 
 
kostýmy:
Maja Meschede
 
 
střih:
Hadi Hajaig
 
 
výtvarník:
Jenny Ray, Sonya Yu
 
 
koproducent:
Harry F. Rushton, David Sumnall
 
 
producent:
Hadi Hajaig
 
 
kaskadér:
Rocky Taylor
 
 
casting:
Elaine Grainger
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.