Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Bez vědomí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2020
HBO nám po Pustině nadělila   další stejně kvalitní   dílo se stejně depresivní   atmosférou a se stejným   Zachariášem. Normálně   koukám vždy jen na jeden   díl denně, ale tady to   nešlo vydržet a musel jsem   si dát denně dvojitou   dávku. Příběh byl   dostatečně komplikovaný,   aby byl nepředvídatelný   (nebo jsem jen debil), dobovou   věrnost by mohl závidět i   Luc Besson (narážka na jeho   poslední film Anna) a kdyby   byl seriál točen na film,   vypadal by úplně jak z 80.   let. Asi hlavní hrdinka   Pauhofová a vlastně všechny   postavy byly ke konci už s   tím jednotvárným výrazem   otravní. Mám rád   zádumčivou naraci, ale nic   se nesmí přehánět. Pak mi   ještě přišlo zvláštní,   že ač seriál točila   americká televize, tak o USA   v něm nepadlo ani slovo.   Když uvážím, že se prý   scénárista radil s CIA...   radši se nebudu pouštět do   konspiračních teorií..   Seriál se jinak snaží být   vyvážený a trapně   neonanovat nad sametovou   revolucí. Toho si užijeme   dost od našich médií.   Těším se na další dílo.
m6k
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2020
Tak za mě tedy celkový dojem   víc než dobrý. Pravda, je   to potřeba nahlížet   pohledem "žánru‟,   který je špionážní   thriller, není to žádný   "hraný dokument‟.   Přesto ale dobu těsně před   a po "sametové   revoluci‟ přibližuje   velice věrně. Na výpravě   se nešetřilo. Byl to docela   nostalgický pohled na tu   ještě nezgentrifikovanou a   nezturizovanou Prahu. Ovšem   taky mi místy běhal mráz po   zádech, ze vzpomínek na   všechny ty estébáky, fízly   a bonzáky. Dobový   prostředí bylo zobrazený   opravdu výborně, k tomu   skvělé herecké obsazení i   výkony, (u mě zabodovali   zejména "mostecký‟   Luďan - Martin Hofmann a   Lenka Vlasáková). Místy   dost napínavý děj s   nečekanými zvraty byl pravda   trochu příliš   "hollywoodský‟, ale   bavil mě od začátku, až do   nahořklého konce.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2020
Po prvním díle jsem chytil   depresi, ze vzpomínek, jak se   tady žilo - a fízlovalo.   Další díly byly víc hra   tajných služeb, která mi   nic neříká. Poslední díl   poučil, jaké bylo pozadí   přebírání moci po   sametové revoluci (ale   nevím, jestli to tak opravdu   bylo). Vypiplané interiéry,   slušné herecké výkony -   Vlasák už poněkolikáté   stejný styl, ale je v něm   prostě dokonalý.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Jak chutná smrt (1995)

22:35 - 00:10

80 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

23:40 - 00:30

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:50 - 00:50

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:45 - 00:50

10 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10