ohodnotit

Bez konce

Bez końca

Země:
Rok:
1985
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Bez konce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2007
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39182minih39182Cinderfella (1960) 
Cinderfella n
minih2380minih238036 hodin (1964) 
36 Hours n
minih25480minih25480Kanárek (1999) 
Kanárek n
minih17269minih17269Přepadení (1939) 
Stagecoach n
minih48126minih48126Čas umírat (2007) 
Pora umierać n
minih52718minih52718Angel Face (1952) 
n
minih53238minih53238A neříkej mi Vašíku (1972) 
n
minih57369minih57369Slečna zamilovaná (2009) 
All About Steve n
minih9895minih9895Kamenný most (1996) 
n
minih8886minih8886Charlotte (1994) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (8)
8   - Justik66
7   - pataamat
3   - Kuvik
8   - Faye
8   - Klapka
7   - tvo
7   - Extraktor
8   - ib777

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Niki Lauda...

16:35 - 17:20

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

15:55 - 16:57

61 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152917
Osobností: 637253
Fotografií: 582171
Plakátů: 276541
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

Vše, co nás odděluje (2017)

Vše, co nás odděluje
Málo naplat, současné   francouzské filmy, které se   ke mně dostávají přes HBO,   Cinemax nebo Film Europe, jsou   vesměs kvalitní. V poslední více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

I Am Paul Walker (2018)

Výborný film. 75%

I Am Paul Walker
Bolo mojou povinnosťou   pozrieť si tento dokument,   pretože Paula som mal VEĽMI   rád nielen ako skvelého   herca ale ako aj človek s   VEĽMI více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Klub poslední naděje (2013) [2k ...

Klub poslední naděje
Napřed se mi do tohoto filmu   nechtělo, věděla jsem, že   to nedopadne dobře, ale   nakonec jsem ho shlédla   jedním dechem. Matthew   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 8 / 10

Rašín (2018) [TV film]

Rašín
Díky České televizi za   projekty, které seznamují   diváky s význačnými   osobnostmi českých dějin.   Právě málem zapomenuté   osobnosti jako více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.155/0.113