reklama
 
ohodnotit

Bez konce

Bez końca

Země:
Rok:
1985
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Bez konce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2007
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2011
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36030minih3603020 000 mil pod mořem (1980) [TV inscenace] 
20 000 mil pod mořem n
minih32593minih32593Zelené peklo (2003) 
Basic n
minih53297minih53297Panoptikum (1981) 
The Funhouse n
minih11618minih11618Lovci duchů (2005) [TV seriál] 
Supernatural n
minih13477minih13477Až tady nebudu (1994) [TV film] 
The Substitute Wife n
minih46587minih46587Angel (1999) [TV seriál] 
Angel n
minih49940minih49940Zákop (1999) 
The Trench n
minih31786minih31786Pan Roberts (1955) 
Mister Roberts n
minih34503minih34503Tělo na tělo (2002) 
Ballistic: Ecks vs. Sever n
minih16167minih16167Pohyblivý terč (1996) 
Moving Target n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (8)
8   - Justik66
7   - pataamat
3   - Kuvik
8   - Faye
8   - Klapka
7   - tvo
7   - Extraktor
8   - ib777

TV Program

ČT1 - Dnes před 50 lety

06:00 - 06:05

2 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

3 minut již uběhlo
148 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

7 minut již uběhlo
148 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:55 - 06:20

127 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151315
Osobností: 635440
Fotografií: 576005
Plakátů: 274083
Obsahů a biografií: 139142

Poslední komentáře

Equalizer (2014) [2k digital]

super

Equalizer
Zajímavě a napínavě   natočený akční film s   Danzelem

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

PROCESOR!

Jurský svět: Zánik říše
Tak je mi to líto, ale i   další díl nepřekoná mé   poslední hodnocení této   série o velkých   ještěrkách. Je to vždy   vlastně stejný. Celkem více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Martinův den (1984)

Martinův den
Vězeň na útěku beroucí si   jako rukojmí malého kluka,   mezi nimiž postupně vznikne   přátelský vztah. Snímek,   který svým námětem   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

The Foreigner (2017)

PROCESOR!

The Foreigner
Tak film rozhodně nenudí. A   i když tam jsou politický   tlaky z IRA, není tam toho   politikaření tolik, aby se v   tom nedalo vyznat. Můžeme více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Invaze (1980)

Nemá ho niekto stiahnutý ?

Invaze
Mne sa veľmi páčil, videl   som ho jediný raz presne v   tento pondelok ,pred 28 rokmi,   20.8.1990, na to,že bol   natočený za veľmi   více >

Autor: alvin | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.148/0.108