reklama
 
ohodnotit

Betty Blue

37°2 le matin

Další název:
Betty Blue; 37,2 stupně po ránu
Žánr:
Země:
Rok:
1986
Délka:
177 minut
„Vášnivé, kritikou oslavované erotické drama.“

Celkové hodnocení filmu Betty Blue

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2008
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2008
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.7.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2010
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2571minih2571Případ Dominici (1973) 
L'affaire Dominici n
minih47230minih47230Kouzelný puding (2000) 
The Magic Pudding n
minih12795minih12795Moje modré nebe (1990) 
My Blue Heaven n
minih47515minih47515Bill Cosby Show (1969) [TV seriál] 
The Bill Cosby Show n
minih70002minih70002Návrat Cisco Kida (1939) 
Return of the Cisco Kid n
minih100915minih100915Grázlové z vidlákova (2012) 
The Baytown Outlaws n
minih51529minih51529Kovbojové z Texasu (1939) 
Cowboys from Texas n
minih59441minih594415 dnů do půlnoci (2004) [TV minisérie] 
5ive Days to Midnight n
minih53162minih53162Otec, matka, moje žena a já (1955) 
Papa, maman, ma femme et moi... n
minih34010minih34010Jsem agent (2002) 
I Spy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74 %
8   - curil
7   - clara.bow
8   - salte
7   - Kuvik
7   - rosta12
7   - Rendys
8   - Johnny1
5   - dmx75
10 - volam
7   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144283
Osobností: 615020
Fotografií: 539028
Plakátů: 258002
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.599/0.564