ohodnotit

Betonová džungle

The Criminal

Žánr:
Rok:
1960
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Betonová džungle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.8.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65644minih65644Prokletí (2008) 
From Within n
minih17459minih17459Případ Pelikán (1993) 
The Pelican Brief n
minih77503minih77503Dívka na rychlých kolech (2008) 
Fast Girl n
minih56774minih56774Kdyby všichni chlapi světa (1955) 
Si tous les gars du monde n
minih42396minih42396Američtí draci (1998) 
American Dragons n
minih30448minih30448Proces Jany z Arcu (1962) 
Procès de Jeanne d'Arc n
minih27708minih27708Inferno (1999/1) 
n
minih2914minih2914Americký samuraj (1992) 
American Samurai n
minih97791minih97791Kde je Albert? (2012) 
Fun Size n
minih19788minih19788Strom na dřeváky (1978) 
L'albero degli zoccoli n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 % (10)
9   - curil
8   - cicis
8   - pataamat
6   - Kuvik
7   - Bara.40
8   - melakara
8   - satyr
4   - ponorka.ba
7   - jambroz58
6   - makiki

TV Program

ČT1 - Sedm a jedna noc (1997) [TV ep...

17:05 - 17:30

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Rybí svět Jakuba Vágnera

17:10 - 18:05

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Linka 112 (2018) [TV pořad]

16:55 - 17:50

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154145
Osobností: 639166
Fotografií: 586362
Plakátů: 278295
Obsahů a biografií: 141193

Poslední komentáře

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Já jsem byl spokojen, poprvé   jsem u Trpaslíka usínal,ale   teď jsem si ho vychutnal   každej díl. Některý   hlášky, vtípky a situace   mě více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Ready Player One: Hra začíná (20...

Ready Player One: Hra začíná
Film je pro mě bohužel   zklamáním. Ne že by nebyl   skvěle natočený, ale čekal   jsem pořádné sci-fi a   dočkal jsem se, no inu   víceméně více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Mere Brother Ki Dulhan (2011)

Mere Brother Ki Dulhan
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $496,172║Tržby Celosvetovo   $14,233,249 ▐ Romantická   komédia, ktorá je takou   mierne bláznivou více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Z cizího krev neteče (2013) [2k ...

Z cizího krev neteče
║Rozpočet   $35miliónov║Tržby USA   $134,506,920║Tržby   Celosvetovo $176,088,018▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $11,095,982 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

I Love You Phillip Morris (2009)

I Love You Phillip Morris
║Rozpočet   $13miliónov║Tržby USA   $2,037,459║Tržby   Celosvetovo $20,722,843║   Neskutočná pitomosť, ktorá   je prvých asi 20 minút na   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.326/0.294