ohodnotit

Bestie

The Dark

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
87 minut
„Něco žije pod povrchem hřbitova…“

Celkové hodnocení filmu Bestie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2010
jan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.6.2015
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2012
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.8.2009
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
norecek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.3.2009
saimon.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2009
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32554minih32554Živelní katastrofy 5 - Zemětřesení (1997) 
n
minih4901minih4901Caddyshack (1980) 
Caddyshack n
minih58864minih58864Divoká Australasie (2009) [DVD] 
Wild Australasia n
minih43400minih43400Childern of Divorce (1927) 
n
minih48303minih48303Modli se za ráno (2006) 
Pray for Morning n
minih39763minih39763Něco jako láska (2005) 
A Lot Like Love n
minih42045minih42045Brouci (2003) [TV film] 
Bugs n
minih42662minih42662Nikola Šuhaj loupežník (1977) [TV inscenace] 
Nikola Šuhaj loupežník n
minih25610minih25610Akta X 12: Konec (1998) [Video] 
The X Files : File 12 - The End n
minih50383minih50383Deset malých černoušků (1965) 
Ten Little Indians n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 % (10)
8   - satyr
6   - jan
5   - ASPHALT
7   - MILAN19611
4   - IZiz
8   - Brosis
4   - norecek
5   - saimon.1
6   - kitpos
9   - eimmina
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165574
Osobností: 660261
Fotografií: 640018
Plakátů: 308362
Obsahů a biografií: 151885

Poslední komentáře

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sedm statečných (1960)

Sedm statečných
Když je Tenkrát na západě   nejlepší spaghetti western,   tak tohle je nejlepší   americký western. Ten rozdíl   je opravdu znát. Hrdinové,   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Ve službě (2019)

Ve službě
Od počátku filmu mě   nadzvedávala amatérská   reportérka, ani tolik ne svou   rolí v příběhu, ale   hlavně neumělým herectvím   Courtney více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.167/0.155