reklama
 
ohodnotit

Beethoven

Beethoven - Tage aus einem Leben

Další název:
Beethoven-Days in a Life / Compositeur, Der
Země:
Rok:
1976
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Beethoven

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2011
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
MirHer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.11.2007
greywolf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2007
Philadelphia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32822minih32822Swing (2002) 
Swing n
minih2822minih2822...All the Marbles (1981) 
All The Marbles n
minih34000minih34000Černí baroni (2004) [TV seriál] 
n
minih11893minih11893Malostranští mušketýři (1932) 
Malostranští mušketýři n
minih47244minih47244Ďáblova lest (2009) [TV minisérie] 
Ďáblova lest n
minih78794minih78794Moje zinková postel (2008) [TV film] 
My Zinc Bed n
minih77096minih77096Jak jsem se ztratil (2009) 
How I Got Lost n
minih18097minih18097Roztržitý (1970) 
Le Distrait n
minih47416minih47416Dva dny v Paříži (2007) 
Deux jours à Paris n
minih6598minih6598Dobrý tramp Bernášek (1933) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (12)
8   - curil
6   - Chrustyn
8   - moldovan
6   - MaKy92z
10 - deatdavid
7   - tvo
7   - MirHer
7   - valentine
9   - PetrB.
5   - milan53
5   - greywolf
10 - Philadelph

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Úsvit samořiditelných automobi...

16:30 - 17:25

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152354
Osobností: 636515
Fotografií: 578387
Plakátů: 275662
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Silnice (1972) [TV film]

Silnice
Profesor po přednášce, chce   odejet autem z Brna do Prahy a   zrovna natrefí na zloděje,   kterému se zalíbilo jeho   auto. Neztratí hlavu a   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.238/0.207