reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Beethoven

Beethoven - Tage aus einem Leben

Další název:
Beethoven-Days in a Life / Compositeur, Der
Země:
Rok:
1976
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Beethoven

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2011
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
MirHer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.11.2007
greywolf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2007
Philadelphia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20085minih20085Synové hor (1956) 
n
minih39908minih39908Po hlavě do prdele (2006) 
n
minih13860minih13860Nejistá sezóna (1987) 
n
minih110865minih110865Přiveď ho domů (2000) 
Bring Him Home n
minih38402minih38402Boeing 747 (2003) 
Rapid Exchange n
minih12733minih12733Modrá ocel (1989) 
Blue Steel n
minih26909minih26909Život na úteku (1975) 
Život na úteku n
minih19259minih19259Smyslná orchidej (1989) 
Wild Orchid n
minih69827minih69827Lepší svět (2010) 
Hævnen n
minih35018minih35018Projekt (1981) 
Projekt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
8   - curil
6   - Chrustyn
8   - moldovan
6   - MaKy92z
7   - tvo
10 - deatdavid
7   - MirHer
7   - valentine
9   - PetrB.
5   - milan53
5   - greywolf
10 - Philadelph
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141617
Osobností: 606624
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.523/0.5