reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Beatles - Celebration

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.12.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2007
TAMTAM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56541minih56541Scooby-Doo a kletba Kleopatry (2005) [Video] 
Scooby-Doo in Where's My Mummy? n
minih44615minih44615Pravidla násilí (2007) 
Straightheads n
minih52411minih52411Letopisy Narnie – Lev, čarodějnice a skříň (1988) [TV seriál] 
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch & the Wardrobe n
minih72207minih72207Mexický kartel (2008) 
Sólo quiero caminar n
minih26561minih26561Aldrich Ames - Tajný agent (1997) [TV film] 
Aldrich Ames - Traitor Within n
minih19570minih19570Stalin (1992) [TV film] 
Stalin n
minih32610minih32610Krupiér (1998) 
Croupier n
minih4605minih4605Bratři Bluesovi (1980) 
Blues Brothers n
minih55831minih55831Hitler a Stalin - Obraz jedného priateľstva (2009) [TV film] 
Hitler & Stalin - Portrait einer Feindschaft n
minih31453minih31453Zákaz milování (1942) 
Défense d'aimer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81 %
8   - Kuvik
8   - REKBRIT
7   - satyr
7   - MaKy92z
8   - Michal.
10 - Brosis
8   - ortos1
8   - TarabasCz
9   - dx23
8   - TAMTAM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.404/0.377