reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Beatles - Celebration

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.12.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2007
TAMTAM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33936minih33936Chci tebe Pikachu (1999) [Video] 
Pokémon: Vol. 1: I Choose You! Pikachu! n
minih11857minih11857Malcolm X (1992) 
Malcolm X n
minih25757minih25757Hvězdy Space Jam - Pták Uličník a kojot Vilda (1996) 
Stars of Space Jam 4 n
minih17631minih17631Quackbusters kačera Daffyho (1988) 
Daffy Duck's Quackbusters n
minih29759minih29759Scary Movie 2 (2001) 
Scary Movie 2 n
minih49205minih49205Veřejní nepřátelé (2009) 
Public Enemies n
minih31757minih31757Bratrstvo vlků - Hon na bestii (2001) 
Le pacte des loups n
minih2624minih2624Agrese (1975) 
L'agression n
minih12067minih12067Mise spravedlnosti (1991) 
Martial Law n
minih62322minih62322Soudný den 2012: Dešifrování minulosti (2007) [TV film] 
Decoding the Past: Doomsday 2012 - The End of Days n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81 %
8   - Kuvik
8   - REKBRIT
7   - satyr
7   - MaKy92z
8   - Michal.
10 - Brosis
8   - ortos1
8   - TarabasCz
9   - dx23
8   - TAMTAM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144321
Osobností: 615111
Fotografií: 539234
Plakátů: 258053
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Sice ne tak úplně   originální, ale zato celkem   svižný a divácky   nenáročný akčňák pro tu   chvíli kdy potřebujete   vypnout mozek. více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.355/0.32