reklama
 
ohodnotit

Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí

Awesome; I Fuckin’ Shot That!

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
26.10.2006
„Banda nezkušených kameramanů na vyprodaném koncertě Beastie Boys“

Celkové hodnocení filmu Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007
Bruno1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2007
Freya.Z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Kunajzz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.6.2009
Skalda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.10.2008
sipkovaruzenka84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44179minih44179Paříži, miluji tě (2006) 
Paris, je t'aime n
minih55021minih55021Cesty víry - Prostor ticha.jpg (2005) 
n
minih12958minih12958Mrazivá vášeň (1992) 
Final Analysis n
minih17583minih17583Půlnoční podraz (1992) 
Diggstown n
minih12605minih12605Mistrův syn (1978) 
Drunken Master aka Zui quan n
minih33995minih33995Johnny English (2003) 
Johnny English n
minih52648minih52648Příhody Ferdy Mravence (1977) 
Příhody Ferdy Mravence n
minih43037minih43037Benjamin Kvítko (2002) [TV seriál] 
Benjamin Blümchen n
minih2662minih2662Air Force One (1997) 
Air Force One n
minih73025minih73025Bolek a Lolek vyrážejí do světa (1968) [TV seriál] 
Bolek i Lolek wyruszają w świat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
6   - R.RICKIE
8   - satyr
7   - valentine
7   - Bruno1
10 - Freya.Z
10 - Kunajzz
10 - Skalda
6   - sipkovaruz

TV Program

ČT1 - Život a doba soudce A. K. 2

20:00 - 21:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitler: Dobyvatel

20:00 - 20:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:15

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

37 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146343
Osobností: 621498
Fotografií: 550906
Plakátů: 262454
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává šmrnc.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.376/0.337