reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bataan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.8.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2011
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2008
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57936minih57936Rango (2011) 
Rango n
minih35389minih35389Jeden navíc (2005) 
Shopgirl n
minih49203minih49203Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009) 
Coraline n
minih46651minih46651Chaplin dokonalou dámou (1915) 
A Woman n
minih57368minih57368Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) 
American Pie Presents: The Book of Love n
minih31292minih31292Bílý šeřík (1943) 
n
minih34313minih34313Zase bude fajn (2001) 
Get Well Soon n
minih70749minih70749Oddělené stoly (1983) [TV film] 
Separate Tables n
minih48703minih48703Starý páky (2009) 
Old Dogs n
minih52370minih52370Mrak v zubech (1974) 
Un nuage entre les dents n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 % (8)
8   - curil
8   - Erkul
8   - clara.bow
8   - pataamat
7   - Kuvik
8   - lionheart
5   - sluníčko
3   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.334/0.302