reklama
 
ohodnotit

Barracuda

Další název:
Barracuda: The Sea Horror; Barakuda
Žánr:
Rok:
1978
Délka:
98 minut
„Malé pobřežní město je terorizováno smrtící barakudou.“

Celkové hodnocení filmu Barracuda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.3.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
belvel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.10.2009
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2009
ROYBEN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2009
najbic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46602minih46602The Shield - policejní odznak (2002) [TV seriál] 
The Shield n
minih10747minih10747Krasavec Beauty (1994) 
Black Beauty n
minih20754minih20754Ten kluk je postrach (1990) 
Problem Child n
minih33494minih33494Čekání na štěstí (2002) 
Heremakono n
minih30410minih30410Chci žít! (1958) 
I Want to Live! n
minih4415minih4415Boj o Moskvu (1985) 
Bitva za Moskvu - Agressija, Tajfun n
minih52300minih52300Jurská planeta (1965) 
Voyage to the Prehistoric Planet n
minih3588minih3588Barbarské noci (?) 
n
minih52580minih52580Poslední americká panna (1982) 
The Last American Virgin n
minih2728minih2728Akumulátor I. (1994) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.7 % (15)
4   - Agostino
5   - Kuvik
6   - satyr
6   - MaKy92z
4   - Dex
3   - jambroz58
9   - tvo
4   - valentine
5   - TarabasCz
6   - Roman14
8   - leona73
5   - belvel
7   - eimmina
6   - ROYBEN
4   - najbic

TV Program

ČT1 - Vánoce Hercula Poirota (1994) ...

16:40 - 18:25

4 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

ČT2 - Titáni hlubin: Dobytí oceánů

16:05 - 17:00

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Kouzelná romance (2007)

14:45 - 16:50

119 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:30 - 16:50

134 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151294
Osobností: 635360
Fotografií: 575935
Plakátů: 273968
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Pozdní léto (1974) [TV inscenace...

Pozdní léto
Medřickou nemusím a v tomhle   dramatu je fakt všechno   ufňukaný, rozvláčný,   podivný. Rodina nedokáže   vstřebat cizí dítě.   Pořád se více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Nová doba ledová (2013)

Nová doba ledová
Film je příkladem toho, kam   až může klesnout žánr   sci-fi resp. katastrofického   filmu. Ale pokud se chcete   pobavit a zasmát, neváhejte. více >

Autor: curil | Hodnocení: 1 / 10

Digimon (1999) [TV seriál]

Digimon
I když mi dnes všechno   říká, že tohle hodnocení   nedává moc smysl.   Upřímně, pokud se na to   začnete dívat jako dospělý   člověk, bude vám více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 10 / 10

Mission: Impossible (1996)

TOP film. 95%

Mission: Impossible
Tak toto bola iná paráda a   to som vôbec nečakal, že ma   to tak chytí. Na to že   prvých 20 minút bolo   nezaujímavých a pre mňa   nudných, více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Hrůza v Salemu (2011) [Video]

Hrůza v Salemu
Další z nepovedených   duchařin ve stylu alá house   horor, kdy se do domu, nebo   spíše honosného sídla,   stěhují noví obyvatelé.   Paradoxem více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.276/0.228