reklama
 
ohodnotit

Barikáda na úsvitu

La Barricade du point du jour

Další název:
Barikáda úsvitu / The Barricade at Point Du Jour
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
116 minut

Celkové hodnocení filmu Barikáda na úsvitu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2011
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3316minih3316Ať žijí duchové! (1976) 
Ať žijí duchové! n
minih13714minih13714Nebeské dny (1978) 
Days of Heaven n
minih48688minih48688Všechny polohy lásky (2006) 
Azuloscurocasinegro n
minih122290minih122290Pensionnat de jeunes filles (1981) 
Retourne-moi c'est meilleur n
minih37281minih37281Dáma z Paříže (1923) 
A Woman Of Paris n
minih43724minih43724Legenda o Mulan 2 (2004) [Video] 
Mulan II n
minih25717minih25717Blízká setkání ztřeštěného druhu (1979) 
The Bugs Bunny - Road Runner Movie n
minih11434minih11434Lid versus Larry Flynt (1996) 
The People vs. Larry Flynt n
minih91417minih91417Falešné přátelství (2011) [TV film] 
Girl Fight n
minih134453minih134453Zákon trhu (2015) 
La loi du marché n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (8)
10 - curil
4   - Agostino
6   - melakara
7   - Kycky
10 - sluníčko
7   - Area
7   - tvo
5   - valentine
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.328/0.289