Únorové novinky
ohodnotit

Barikáda na úsvitu

La Barricade du point du jour

Další název:
Barikáda úsvitu / The Barricade at Point Du Jour
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
116 minut

Celkové hodnocení filmu Barikáda na úsvitu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2011
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63571minih63571Boo a Baa mají návštěvu (2008) 
Bu och Bä far besök n
minih48418minih48418Tajný život včel (2008) 
The Secret Life of Bees n
minih10739minih10739Království křivých zrcadel (1963) 
Korolevstvo krivych zerkal n
minih58521minih58521Čepel smrti (2009) 
Čepel smrti n
minih162134minih162134Rédl (2018) [TV seriál] 
Rédl n
minih71950minih71950Lope - Nezkrotný básník (2010) 
Lope n
minih31851minih31851Bok po boku (1988) [TV film] 
Side By Side n
minih11075minih11075Labutí princezna (1994) 
The Swan Princess n
minih69051minih69051Veselé vánoční (pří)hody 2007 (2007) [TV pořad] 
Veselé vánoční (pří)hody 2007 n
minih112069minih112069Služebnice boží (2011) [TV film] 
Gottes mächtige Dienerin n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189935
Osobností: 696865
Fotografií: 761902
Plakátů: 374929
Obsahů a biografií: 177480

Poslední komentáře

Sorority House Massacre (1986)

Sorority House Massacre
Protože jsem nikdy nebyl moc   velkým fandou hororových   vyvražďovaček, tenhle   levný slasher, nebo co to   vlastně bylo, plný   neznámých a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10