ohodnotit

Bariéra

Bariera

Další název:
Barrier
Země:
Rok:
1966
Délka:
77 minut

Celkové hodnocení filmu Bariéra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.8.2007
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46026minih46026Taktický útok (1998) 
Tactical Assault n
minih34894minih34894Čtyři pírka: zkouška cti (2002) 
The Four Feathers n
minih72482minih72482Čtyři slunce (2012) 
Čtyři slunce n
minih3674minih3674Batman a Fantom (1993) 
Batman: The Mask Of Phantasm n
minih3632minih3632Převozník (1970) 
Barquero n
minih39833minih39833... a teď se rozhodni (1980) [TV seriál] 
A teraz sa rozhodni n
minih59094minih59094Maigret (1991) [TV seriál] 
Maigret n
minih14739minih14739Od soumraku do úsvitu (1995) 
From Dusk Till Dawn n
minih27679minih27679Konec světa (1999) 
End of Days n
minih59935minih59935Charlie zlodějem (1916) 
Police n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 % (7)
6   - pataamat
4   - Agostino
7   - Kuvik
6   - Faye
8   - gyzmo
3   - valentine
6   - ib777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165576
Osobností: 660261
Fotografií: 640032
Plakátů: 308366
Obsahů a biografií: 151888

Poslední komentáře

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sedm statečných (1960)

Sedm statečných
Když je Tenkrát na západě   nejlepší spaghetti western,   tak tohle je nejlepší   americký western. Ten rozdíl   je opravdu znát. Hrdinové,   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Ve službě (2019)

Ve službě
Od počátku filmu mě   nadzvedávala amatérská   reportérka, ani tolik ne svou   rolí v příběhu, ale   hlavně neumělým herectvím   Courtney více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.178/0.166