ohodnotit

Barbaři za branou [TV film]

Barbarians at the Gate

Další název:
Barbaři před branami
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
107 minut
„Dějiny Wall Streetu pamatují jen velmi málo takových činů…“

Celkové hodnocení filmu Barbaři za branou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.7% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2017
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2017
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2008
caiman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27279minih27279Temná hra (1998) 
I Want You n
minih129729minih129729Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 
Maze Runner: Scorch Trials n
minih95870minih95870Vzpomínky na válku (2011) 
Memorial Day n
minih170288minih170288Hlas měsíce (1990) 
La voce della luna n
minih53332minih53332Café Electric (1927) 
Café Elektric n
minih151189minih151189Holky na tahu (2017) 
Rough Night n
minih58970minih58970Návrat do domu hrůzy (2007) [Video] 
Return to House on Haunted Hill n
minih55662minih55662Na doživotí (2007) [TV seriál] 
Life n
minih39334minih39334Krásná země (1977) 
Il Belpaese n
minih62581minih62581Ondine (2009) 
Ondine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 % (11)
6   - curil
5   - Agostino
6   - Kuvik
6   - satyr
4   - Petak69
8   - MysteryIll
5   - MaKy92z
6   - rosta12
6   - tvo
7   - corado
10 - caiman

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:10

12 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Rodinný film (2015)

20:00 - 21:40

8 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Počasí

20:05 - 20:15

3 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166422
Osobností: 661098
Fotografií: 647539
Plakátů: 311539
Obsahů a biografií: 153150

Poslední komentáře

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 2 / 10

Ecce Homo Homolka (1969)

Ecce Homo Homolka
Úvodní díl trilogie o   rodině Homolkových.   Životní dílo režiséra   Jaroslava Papouška   nepotřebuje podrobnější   komentář. Dokonale   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 3.345/3.31