reklama
 
ohodnotit

Barbaři za branou [TV film]

Barbarians at the Gate

Další název:
Barbaři před branami
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
107 minut
„Dějiny Wall Streetu pamatují jen velmi málo takových činů…“

Celkové hodnocení filmu Barbaři za branou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2017
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2008
caiman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18234minih18234Rváčův deník (1995) 
The Basketball Diaries n
minih44636minih44636Tetovaná Tereza (1994) 
Teresa's Tattoo n
minih66042minih66042Páteční večer (2002) 
Vendredi soir n
minih22077minih22077Vamp (1986) 
Vamp n
minih45180minih45180Clementine (2004) 
Clementine n
minih2679minih2679Akce Brutus (1970) 
Akcja Brutus n
minih20102minih20102Šampion (1979) 
The Champ n
minih9939minih9939Kapitán Nemo a podmořské město (1969) 
Captain Nemo and the Underwater City n
minih4517minih4517Bouřlivé pondělí (1987) 
Stormy Monday n
minih73301minih73301Více o vztazích svobodné matky (2005) 
More Sex & the Single Mom n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 % (11)
6   - curil
5   - Agostino
6   - Kuvik
6   - satyr
4   - Petak69
5   - MaKy92z
8   - MysteryIll
6   - rosta12
6   - tvo
7   - corado
10 - caiman
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635266
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.349/0.311