ohodnotit

Bar s telefonem

Le bar du téléphone

Další název:
The Telephone Bar
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Bar s telefonem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.9.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43129minih43129Patro smrti (2007) 
Killing Floor n
minih122127minih122127Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu (1973) 
Adolf Hitler: My Part in His Downfall n
minih101066minih101066Torzók (2001) 
Torzók n
minih13397minih13397Na tý louce zelený (1936) 
Na tý louce zelený n
minih115049minih115049Dovolená za trest (2014) 
Blended n
minih112132minih112132Příběh Davida Milgaarda (1999) [TV film] 
Milgaard n
minih13088minih13088Murphyho válka (1971) 
Murphy's War n
minih26433minih26433Kozie mlieko (1950) 
Kozie mlieko n
minih155907minih155907Mimozemská invaze (2017) 
The Recall n
minih165030minih165030Šelmy (2018) 
Les fauves n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
7   - curil
8   - cicis
4   - Agostino
7   - Bara.40
7   - Charlie35
8   - satyr
6   - Blanche21
4   - valentine
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165578
Osobností: 660269
Fotografií: 640090
Plakátů: 308380
Obsahů a biografií: 151900

Poslední komentáře

Páni mají radši blondýnky (1953)

Páni mají radši blondýnky
Pro mě to nebyl film, který   by mě upoutal. Možná je to   tím, že jsem nikdy neměl   radši blondýnky ale určitě   je to tím, že jsem byl   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Le déclic (1985)

Le déclic
Na filmu je znát, že je   natočen podle erotického   komiksu italského autora Milo   Manary. Námět se více hodí   ke kreslené podobě, filmový   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Funny Girl (1968)

Funny Girl
Tahle velkolepá podívaná   Williama Wylera by si   objektivně jistě zasloužila   vyšší hodnocení ale nějak   jsem se k němu nedokázal   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.299/0.282