ohodnotit

Bar Crude Oasis

The Crude Oasis

Další název:
Crude Oasis
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Bar Crude Oasis

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2004
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2006
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2018
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6164minih6164Dětská hra 3 (1991) 
Child's Play 3 n
minih5836minih5836Snoubenci smrti (1957) 
I fidanzati delle morte n
minih26793minih26793Sňatky z rozumu (1968) [TV minisérie] 
Sňatky z rozumu n
minih26570minih26570Hráči (1983) [TV divadelní představení] 
Hráči n
minih48748minih48748Zvonilka (2008) 
Tinker Bell n
minih18603minih18603Sedmikrásky (1966) 
Sedmikrásky n
minih44956minih44956Elektronkova dobrodružství (1979) [TV seriál] 
Priklyucheniya Elektronika n
minih6595minih6595Dobrý synek (1993) 
The Good Son n
minih19049minih19049Slimáci (1988) 
Slugs, muerte viscosa n
minih10872minih10872Krvavé slunce (1971) 
Soleil rouge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 % (9)
7   - Frolíček
6   - pataamat
4   - Agostino
4   - Kuvik
6   - satyr
7   - xebece
6   - tylda
7   - stereolab
2   - valentine

TV Program

ČT1 - Nahá pastýřka (1966)

14:20 - 15:55

48 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - 1944: Spojenecké bombardování ...

14:20 - 15:20

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

15:00 - 15:55

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

14:25 - 15:25

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167965
Osobností: 664525
Fotografií: 657945
Plakátů: 316200
Obsahů a biografií: 154768

Poslední komentáře

Spider-Man: Daleko od domova (20...

Prosím už dost!

Spider-Man: Daleko od domova
Já Vám nějak nevím, ale   verzeSpider-Mana v podobě   Toma Hollanda mi vůbec   nesedí. Nevím proč v   každém díle musí být   nutně zmínka na více >

Autor: AtemuLukas | Hodnocení: 6 / 10

Kovbojové a vetřelci (2011)

Kovbojové a vetřelci
Zajímavé pojetí, udělat z   westernu sci-fi. Nejdřív   jsem se bál, že to bude   spíše komedie, ale nakonec   to ušlo. Jen mi trochu   neseděli ti vetřelci.   Přišli mi tak nějak blbí.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Jedna z koprodukčních   česko-německých pohádek,   které natočil Václav   Vorlíček v polovině 90.let.   Technicky precizní   filmařské řemeslo, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení