reklama
 
ohodnotit

Bankéřka

La Banquiere

Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
125 minut
„Tragický příběh úspěšné emancipované ženy ve Francii dvacátých let“

Celkové hodnocení filmu Bankéřka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.12.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2010
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2016
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2018
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2017
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78724minih78724Pravidla hry (2008) 
Play the Game n
minih10795minih10795Krev nevinných (1992) 
Innocent Blood n
minih27791minih27791Hranice lásky (1999) 
The End of the Affair n
minih24587minih24587Víťaz (1978) 
n
minih5837minih5837Dáma z Orient expresu (1990) 
La señora del Oriente Express n
minih121565minih121565Vyšší moc (2014) 
Force Majeure n
minih60552minih60552Lovci mušlí (2006) 
Diggers n
minih71248minih71248Bitevní loď (2012) 
Battleship n
minih39411minih39411Příběh létající pevnosti (1944) 
n
minih38590minih38590Jak řeknete, pane (2002) 
Mon idole n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74 % (10)
6   - curil
9   - clara.bow
5   - Kuvik
8   - Faye
10 - oulisna
9   - Johnny1
7   - michaldoko
4   - wrangler
8   - K882
8   - Roober

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

51 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

26 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

1 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.493/0.412