reklama
 
ohodnotit

Banditi nebe

Gunbus

Další název:
Sky Bandits
Rok:
1986
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Banditi nebe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.1.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.4.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2010
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.12.2009
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2009
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2018
Fery70
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14435minih14435Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987) 
A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors n
minih35830minih35830Temný stín nad L.A. (2002) 
Dark Blue n
minih25029minih25029Drtivý dopad (1998) 
Deep Impact n
minih43952minih43952Mluvící hlavy (1980) 
Gadajace glowy n
minih31780minih31780Replikant (2001) 
Replicant n
minih12702minih12702Moc (1986) 
Power n
minih29888minih29888Štvanec (2003) 
The Hunted n
minih3415minih3415Baba Jaga (1985) 
Баба Яга n
minih65758minih65758Hra s ohněm (1975) 
Le jeu avec le feu n
minih14860minih14860Ohnivá sedla (1974) 
Blazing Saddles n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54 % (10)
2   - řepešínský
4   - hvezdyn
3   - Agostino
6   - Kuvik
6   - moldovan
7   - satyr
9   - oulisna
6   - lionheart
5   - Manučao
6   - Fery70
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273119
Obsahů a biografií: 138459

Poslední komentáře

Hračičky (2010)

Hračičky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.303/0.251