reklama
 
ohodnotit

Banánová slupka

Peau de banane

Žánr:
Země:
Rok:
1963
Délka:
94 minut
„Komedie o pomstě, která se značně zkomplikuje...“

Celkové hodnocení filmu Banánová slupka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2015
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.2.2018
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2011
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.3.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2017
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18599minih18599Sedmého dne večer (1974) 
Sedmého dne večer n
minih25099minih25099Život Davida Galea (2002) 
The Life of David Gale n
minih72618minih72618Jak se točil Kameňák 2 (2004) [TV film] 
Jak se točil Kameňák 2 n
minih71827minih71827With a Song in My Heart (1952) 
With a Song in My Heart n
minih70018minih70018Zvonokosy (1990) [TV inscenace] 
Zvonokosy n
minih23198minih23198Vzpomínky na budoucnost (1970) 
Erinnerungen an der Zukunft n
minih32846minih32846Dvojník (2000) 
Auggie Rose n
minih22661minih22661Vnitřní vesmír (1987) 
Inner space n
minih39683minih39683Karibští piráti (1942) 
Reap the Wild Wind n
minih27549minih27549Dvojí obvinění (1999) 
Double Jeopardy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66 % (15)
7   - argenson
5   - jarda53
8   - clara.bow
5   - Agostino
8   - Bara.40
6   - Jean-Paul
6   - R.RICKIE
8   - oulisna
8   - phorsky1
1   - Area
6   - tvo
7   - K882
10 - Jekky
6   - valentine
8   - Roober
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150708
Osobností: 634120
Fotografií: 574743
Plakátů: 273084
Obsahů a biografií: 138433

Poslední komentáře

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

The Wall (2017)

PROCESOR!

The Wall
Běží poslední dny války v   Iráku a na své misi je   odstřelovač s pozorovatelem.   Někdo postřílel dělníky   při stavbě potrubí. Po   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Mamma Mia: Here We Go Again (201...

Mamma Mia: Here We Go Again
Sladkobolné, slzopudné,   vzpomínající, s minimem   humoru a hravosti, když už   jde o humor, obstarává ho   „stará“ garda, včetně   nováčka v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Sousedi 2 (2016)

Sousedi 2

Sousedi 2
Byl jsem tímto   pokračováním poněkud   zklamán. Holt, holky   nedokázaly udělat takový   bordel, nebyly tak vtipné a   nápadité jako kluci v více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Rande naslepo (2017)

Rande naslepo

Rande naslepo
Hodně vydařená komedie,   která přináší příběh   kluka, jemuž ani podstatná   vada zraku nezabránila jít   si za svým snem. Je nejspíš   více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.159/0.123