reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bambulka a Bazilínek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2012
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61018minih61018Tady Reed Fish (2006) 
I'm Reed Fish n
minih47340minih47340S láskou nejsou žádné žerty (1969) [TV divadelní představení] 
n
minih39044minih39044Che! (1969) 
n
minih67374minih67374Plan Bee (2007) [Video] 
Plan Bee n
minih15168minih15168Osudy dobrého vojáka Švejka I. - IX. (1986) 
n
minih52099minih52099Biblické příběhy: Šalamoun (1997) [TV film] 
Solomon n
minih131758minih131758Taka a Maka (2013) [TV seriál] 
Taka & Maka n
minih29240minih29240Smrtící asteroid (1999) 
n
minih26815minih26815Waterloo (1967) [TV inscenace] 
Waterloo n
minih4401minih4401Bohem zapomenuté děti (1986) 
Children of a Lesser God n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - jmenuji.se
5   - satyr
8   - rimeon
8   - Strength
4   - tvo
2   - valentine
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141369
Osobností: 605635
Fotografií: 526082
Plakátů: 253693
Obsahů a biografií: 130189

Poslední komentáře

Jack a Jill (2011)

Jack a Jill
To byla hrozná   kravina,A.Sandler jako   ženská ,příšerný k tomu   ten hrozný dabing, přiblblý   chechot a ječení,trapný   hlášky, no hrůza vydržel   jsem to jenom třetinu filmu.

Autor: PORTER | Hodnocení: 1 / 10

Speciální jednotka (2011)

Speciální jednotka
Francouzská akční   podívaná s Afgánistánu   ,novinářka zajatá talibanem   a vyslaná speciální   jednotka která sice   novinářku osvobodí ale více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 7 / 10

Rodinka na tripu (2004)

Rodinka na tripu
Černošská komedie s   nevtipnými a trapnými   scénami pokusy o vtipné   scény se absolutně   nepovedli,mizerné herecké   obsazení.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Padesát odstínů šedi (2015)

Padesát odstínů šedi
Ze začátku romantika,   studentka a prodavačka ze   železářství a milionář a   pak jaké si sado maso z   milionáře se vyklube pěkný   úchyl s více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Mladý kapsář který se   nechtíc zaplete s teroristy a   nikomu to nevymluví že je v   tom nevinně jediný kdo mu   uvěří je agent CIA který   ho více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.512/0.486