reklama
 
ohodnotit

Balto 3 [Video]

Balto III: Wings of Change

Další název:
Balto III: Velký závod
Rok:
2004
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Balto 3

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2010
Naki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.8.2009
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.4.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27550minih27550Šestý smysl (1999) 
The Sixth Sense n
minih40794minih40794Abys na mě nezapomněl (2005) 
Para que no me olvides n
minih44899minih44899Život s Mikeym (1993) 
Life with Mikey n
minih56025minih56025Anděl přijede na kole (2005) 
Futari biyori n
minih5621minih5621Čína pláče (1991) 
n
minih36700minih36700Dogville (2003) 
Dogville n
minih29812minih29812Bude o vánocích sníh? (1996) 
Y'aura-t-il de la neige à Noël? n
minih25309minih25309Ľalie poľné (1972) 
Sl'nko, dážď, l'alie pol'né n
minih58372minih58372Univerzální voják: Znovuzrození (2009) 
Universal Soldier: Regeneration n
minih19588minih19588Star Trek VI: Neobjevená země (1991) 
Star Trek VI: The Undiscovered Country n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Balto 2: Na vlčí stezce (2002) [Video]

 Balto 2: Na vlčí stezce (2002) [Video]
Balto 2: Na vlčí stezce n
Balto II: Wolf Quest
Žánr: dětský / animovaný / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Phil Weinstein

(pokračování)

Balto (1995)

 Balto (1995)
Balto n
 
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon Wells

(pokračování)

Hodnocení filmu

73 % (10)
5   - Agostino
7   - Kuvik
9   - satyr
6   - Naki
9   - oulisna
10 - Anonnim
5   - tvo
10 - janika333
2   - valentine
10 - jotino31

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:20 - 15:10

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:30

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151245
Osobností: 635298
Fotografií: 575860
Plakátů: 273914
Obsahů a biografií: 139059

Poslední komentáře

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Blbý a blbější (1994)

Blbý a blbější
Výborná komedie, u které   jsem se nemohla přestat   smát. Herci jsou úžasný a   jde vidět, že hrát umí. A   název je dobrý...jenom jsem   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Film chybu nemá. Výborní   herci, skvěle promyšlený,   hraný, nečekané   okamžiky...opravdu jsem byla   zvědavá, kdo to všechno   dělá a více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.228/0.192