reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Balto 3 [Video]

Balto III: Wings of Change

Rok:
2004
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Balto 3

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2010
Naki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.8.2009
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.4.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32742minih32742Jádro (2002) 
The Core n
minih28942minih28942Lidé pod schody (1991) 
People Under the Stairs, The n
minih48109minih48109Čítárna (2005) [TV film] 
Reading Room, The n
minih5206minih5206Co řekne žena (1958) 
Co řekne žena n
minih58754minih58754Město zločinu (2009) 
Xin Su shi jian n
minih32225minih32225All Saints - The Videos (2001) 
All Saints - The Videos n
minih49819minih49819Černá hodinka s Ljubou Skořepovou (1993) [TV film] 
n
minih43718minih43718Kriminálka Las Vegas (2000) [TV seriál] 
CSI: Crime Scene Investigation n
minih40802minih40802Happy Tree Friends 3: Třetí Úder (2004) 
Happy Tree Friends, Volume 3: Third Strike n
minih5966minih5966Dej si pohov, kámoši (1993) 
Grumpy Old Men n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Balto 2: Na vlčí stezce (2002) [Video]

 Balto 2: Na vlčí stezce (2002) [Video]
Balto 2: Na vlčí stezce n
Balto II: Wolf Quest
Žánr: dětský / animovaný / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Phil Weinstein

(pokračování)

Balto (1995)

 Balto (1995)
Balto n
 
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon Wells

(pokračování)

Hodnocení filmu

73 %
5   - Agostino
7   - Kuvik
9   - satyr
6   - Naki
9   - oulisna
10 - Anonnim
5   - tvo
10 - janika333
2   - valentine
10 - jotino31
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141614
Osobností: 606608
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.514/0.491