reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.2.2017 a svátek má Patrik. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Balada o mrtvých očích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2010
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
Pal886
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2007
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40660minih40660Blízko nepříteli (2005) [TV film] 
Personal Effects n
minih9785minih9785Jubal (1956) 
Jubal n
minih14884minih14884Ochranné zbarvení (1976) 
Barwy ochronne n
minih36727minih36727Ultraviolet (2006) 
Ultraviolet n
minih75143minih75143Velký třesk (2011) 
The Big Bang n
minih43013minih43013Quo Vadis, Baby? (2005) 
Quo Vadis, Baby n
minih53534minih53534O houbovém Kubovi a princi Jakubovi (1986) [TV inscenace] 
O houbovém Kubovi a princi Jakubovi n
minih51620minih51620Patty Hearstová (1988) 
Patty Hearst n
minih35999minih35999Nevěsta (1985/1) [TV inscenace] 
n
minih36412minih36412Carmen (1994) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
6   - curil
8   - Justik66
5   - Agostino
7   - davidek
7   - satyr
4   - marimari
8   - Pal886
8   - hrdyivan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141327
Osobností: 605478
Fotografií: 525916
Plakátů: 253602
Obsahů a biografií: 130122

Poslední komentáře

Na špatné straně hlavně (2016)

Na špatné straně hlavně
Steven Seagal si jako obvykle   zahrál někoho bývalého.   Tentokrát je to bývalý   federální agent, toho času   coby ochranka v obchodním   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Muž na míru (2013)

Muž na míru
Umíme se chovat pěkně   pošetile, když se snažíme   někomu imponovat...takové je   poselství tohoto snímku a je   to asi jediné, co mne   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Dr. No (1962)

Dr. No
Nejsem zarytý fanda JB, ale   občas na filmy s ním   číhnu, ačkoliv nejsem   znalec předlohy ani knihy   atd. tak úvodní film je   dobrý a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Supertornádo (2012) [TV film]

Supertornádo
Děsná slátanina. Ten kdo   napsal scénář by měl   dostat zvláštní ocenění.   Taková blbost by se měla   trestat.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Čtvrtá hvězda (2014) [TV seriál]

Čtvrtá hvězda
Pohodové koukání u kterého   se člověk velice rád   zasměje . Přišlo mi že s   přibývajícími díly   přibilo trocha nudy.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.573/0.544