reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bagration

Další název:
Багратион
Země:
Rok:
1985
Délka:
167 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1987
„Slavný ruský generál ve vítězné bitvě u Borodina.“

Celkové hodnocení filmu Bagration

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25217minih25217Smrť pána Golužu (1982) 
Smrt gospodina Goluže / Smrť pána Golužu n
minih17457minih17457Případ od Viktoriiných vodopádů (1992) 
Incident at Victoria Falls n
minih16859minih16859Pravdivá romance (1993) 
True Romance n
minih18574minih18574Sedm let štěstí (1942/1) 
Sieben Jahre Glück n
minih28197minih28197Z pekla (2001) 
From Hell n
minih45789minih45789Dostaňte agenta Smarta (2008) 
Get Smart n
minih7264minih7264El Hakim (1957) 
n
minih12774minih12774Modrý závoj (1941) 
n
minih4056minih4056Biliárový král (1961) 
The Hustler n
minih31881minih31881Na sever severozápadní linkou (1959) 
North by Northwest n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
3   - cicis
8   - clara.bow
3   - Agostino
5   - Kuvik
10 - dederon
2   - T800
3   - bajaw
5   - marimari

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:00 - 20:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

12 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.319/0.299