reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bačova žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
tomsep_1958
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
Danona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2008
c208
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71835minih71835Zahulíme, uvidíme 3 (2011) 
A Very Harold & Kumar Christmas n
minih27317minih27317Dráždivé intriky (1997) 
Love Walked In n
minih55524minih55524Nejkratší den (1963) 
Il giorno più corto n
minih94422minih94422Neváhej a zavolej… (2012) 
For a Good Time, Call... n
minih17041minih17041Prohnilí proti prohnilým (1990) 
Ripoux Contre Ripoux n
minih9692minih9692Jízda do Ox-Bow (1943) 
The Ox-Bow Incident n
minih94637minih94637Lincoln (2012) 
Lincoln n
minih50896minih50896Kde bydlí štěstí (1987) [TV inscenace] 
Kde bydlí štěstí n
minih41294minih41294Obávaný bojovník (2006) 
Huo Yuan Jia n
minih41230minih41230Polda (1998) 
No Code of Conduct n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
4   - curil
4   - Agostino
6   - ignac1
5   - Kuvik
6   - Nasudr
4   - satyr
5   - MaKy92z
6   - Milicent
6   - rosta12
3   - T800
5   - tvo
10 - tomsep_195
2   - bajaw
6   - marimari
6   - Danona
10 - c208
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.523/0.501